bynczu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam. podczas instalacji roomu wyskakuje mi taki oto błąd wie ktoś jak toi naprawić lub co robię źle? bardzo prosze o pomoc z góry pozdrawiam P.sWszystkiego najlepszego w tym nowym 2015 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Sprawdź czy twój rom , nie room jest uszkodzonyWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A Jak to sprawdzić lub jest jakaś stronka z pewnymi roomami i sprawnymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pełno jest romów , najprościej sprawdź czy możesz te paczkę otworzyć na pc bez błędów, zrobiłeś wszystkie punkty przed wgraniem cm ?Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 no tak robiłem wszystko zgodnie z poradnikiem. i tutaj mnie przystawiło. możesz mi wysłać bezpośredni link do sprawnego roomu żeby sprawdzić jak to mniej wiecej wygląda i wgl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Bezpośredniego ci nie dam z tapatalka ale wpisz w google cyanogenmod downloads i będziehttps://download.cyanogenmod.orgWysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 i mooge który kolwiek czy tylko do mojego modelu bo tam go nie widze po pobraniu innego z tej stronki do mojego modelu znalazłem i dalej tak samo wyskakuje. a tam w tym xrecorvery to którą opcje sie wybiera bo może nie w to co trzeba wchodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Możesz tylko do swojego modelu W środku plik boot.img pamiętaj żeby go sflashować to twoje CWM Ewentualnie romy z xda http://forum.xda-developers.com/xperia-x10/developmentLub Xperia Project http://uploaded.net/f/vy8f5a Pamiętaj twój telefon to es209ra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A jakiego recovery używasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 no takie coś mam po wejściu w ten tryb no a to co jest ten biały pasek to tam jest napis Instal Cunstom .zip i to właśnie daje żeby instalowało i wyskakuje ten błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Spróbuj zainstalować ten rom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ło nie wszedł link Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1965154 Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 teraz chyba też bo dalej nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jest jest Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 albo ja jestem ciemny jak 12 w nocy albo co bo kurde nie wiem jak go zassać z tej strony..... :/ przenosi mnie na jakieś inne całkiem stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 (edytowane) Masz problem z pobieraniem? Wejdź w ten temat koniecznie! Edytowane 2 Stycznia 2015 przez Pawliniak Tak już jest :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ale nie jak już jestem na tej stronce tej właściqwej na forum i klikam tam download to przenosi mnie na jakąś inną strone o takimj adresie: http://play.cool4mob.com/lpx/88?aff=ck-revz&reqid=347628237&oid=3368&s1=121006| i właśnie z tąd nie moge pobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To który kolwiek z nich. http://forum.xda-developers.com/xperia-x10/development Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 ech nie mam już kur*a do tego siły.... nie da sie albo jaki inny chu co bym nie pobrał to zawsze to samo wyskakuje nie zainstaluje dziadostwa.../;. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 na próbe masz cm 11 znalazłem z działającymi linkami http://www.mediafire.com/download/2mxshan37a8zf4w/CM11-ES209RA-alpha1.ftf Przez flashtoola trzeba wgrac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 jeżeli to wypali to przynajmniej bede miał pewność że jest w telefonie wszystko ok tylko mody były do kitu. Interesuje mnie jeszcze jedno wiesz może jak pobierać pliki z tych stronek z tego forum co mi podałeś klikasz download i przenosi cie na taką co jest odliczanie a potem trzeba podać swój nr tel. da sie to jakoś obejść?? i normalnie pobierać jak Bóg przykazał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Skip AD najpierw na górze po prawo klikasz a potem masz download na zielonym polu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 kolego a możesz mi jeszcze powiedzieć w juaki sposób sie instaluje to przez flashtoola?? gdzie to trzeba wrzucić i co potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Patrzysz jak wejsc w tryb flashmode w twoim telefonie http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2968-jak-wej%C5%9B%C4%87-w-tryb-fastboot-i-flashmode-w-telefonach-sony-sony-ericsson/Naładuj telefon tak z 50 procentInstalujesz Flashtool http://www.flashtool.net/downloads.phpInstalujesz sterowniki ktore znajdziesz po instalacji programu w folderze c:/Flashtool/Drivers ( zaznaczasz Flashmode, Fastboot Mode oraz twój telefon)plik .ftf wryucasy do folderu c:/Flashtool/firmwaresWe flashtolu klikasz ikone pioruna potem wybierasz flash mode, nastepnie zaznaczasz firmawe ktore pobrałes, klikasz flash , czekasz aż sie pokaze okno z xperia x10 (pokazuje jak podlaczyc telefon) , podaczasz telefon i czekasz aż sie zakończy flashowanie romu.koniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bynczu Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Po wykonaniu tego co mi napisałeś to mi takie coś wysklakuje i cały czas miga telefon pisze Sony ericsson i sie wyłącza i zaś sie włącza do tego napisu i wyłącza i tak cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bynczu
Witam. podczas instalacji roomu wyskakuje mi taki oto błąd wie ktoś jak toi naprawić lub co robię źle?
bardzo prosze o pomoc z góry pozdrawiam
P.s
Wszystkiego najlepszego w tym nowym 2015 roku
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi