pdpiotrek2 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam wszystkich Posiadam htc desire hdWgrałem androida 5.0 by cyanogenmodchce zmienić rom na inny ale tu jest problemurwał mi sie przycisk głośności, zęby wejść w recovery/bootloaderajak wgrywam apke quickboot do wejścia w recovery bez kombinowania klawiszami to aplikacja przestaje działaćCzy moge przez kabel usb jakoś wgrać rom do tego HTC ? Ps.Rom świetny gdyby nie brak dzwieku, problemu z aplikacjami i zasiegiem aż 400mb ramu wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Przez USB chyba można stocka tylko wgrać, spróbuj jakąś igłą ten przycisk wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Rom manager chyba ma taką opcje przejścia do trybu recovery lub instalacji bezpośrednio przez aplikacje romu z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pdpiotrek2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Hyniek - jak można wgrać tego stocka przez usb?a przycisk? igła już nie pomaga jest zaorany nieźle nic nie reaguje tylko górny po zwarciu reagujeA rom manager? co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Rom manager to taka aplikacja https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pdpiotrek2 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 dobra aplikacja jest, jestem nadal na androidzie 5.0 lolipopjestem po instalacji twrpgdy wybieram z menu zarządzania romami pozycje ,,zainstaluj rom z karty sd" wybrałem, rom i jest ok, zaznaczyłem w preinstalacji romu wyczysc data i cache i z menu zainstaluj gry wybieram opcje ,,ponowne uruchomienie i instalacja" i wciskam ok wyskakuje komunikat ,,wystąpił błąd podczas próby wykonania uprzywilejowanych poleceń!"Czy to jest sprawka niezrootowanego andka i superusera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pdpiotrek2
Witam wszystkich
Posiadam htc desire hd
Wgrałem androida 5.0 by cyanogenmod
chce zmienić rom na inny ale tu jest problem
urwał mi sie przycisk głośności, zęby wejść w recovery/bootloadera
jak wgrywam apke quickboot do wejścia w recovery bez kombinowania klawiszami to aplikacja przestaje działać
Czy moge przez kabel usb jakoś wgrać rom do tego HTC ?
Ps.
Rom świetny gdyby nie brak dzwieku, problemu z aplikacjami i zasiegiem aż 400mb ramu wolnego
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi