SG3IN Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Chcąc zainstalować Clockworkmod recovery nie odblokowałem bootloadera i teraz nie mogę uruchomić telefonu. Podczas włączania pokazuje się logo LG i pod nim Security Error. Jak mogę to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Spróbuj odblokować bootloadera jeżeli nie uda się to pewnie tylko serwis będzie mógł naprawić ten problem.Rada dla innych warto przeczytać dokładnie poradnik zanim przystąpi się do działań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 akcja998 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Oj tam jak działa recovery to wyjmi karte microsd wrzuć tam stock-rom w formacie zip i będzie okej a jak ci wyskoczyło jak instalowałeś cwm to próbuj wyczyścić wipe formata i dopiero na nowym sformatowanym instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SG3IN
Chcąc zainstalować Clockworkmod recovery nie odblokowałem bootloadera i teraz nie mogę uruchomić telefonu. Podczas włączania pokazuje się logo LG i pod nim Security Error. Jak mogę to naprawić?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi