bhubhu Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam! Kupiłem ostatnio Xperię S używaną, ale w b. dobrym stanie. Żeby się nie rozwlekać: jestem bardzo rozczarowany. Zainstalowałem tylko kilka aplikacji, ale użycie CPU nie schodzi poniżej 75% i telefon, delikatnie mówiąc, nie śmiga. Aplikację jakdojade.pl musiałem w ogóle odinstalować, bo prawie nie była w stanie działać. Czy z tym telefonem da się jeszcze coś zrobić, żeby nadawał się do czegoś więcej, niż smsy i dzwonienie, czy sprzedać jak najszybciej i zainwestować w co innego? Nie interesują mnie gry, ale chciałbym móc bez problemów korzystać z przeglądarki, jakdojade.pl, kalendarza i tego typu rzeczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Preferujemy zainstslowania innej wersji softu. Dzięki zaktualizowaniu Twój telefon zyska nowe życie. W odpowiednim dziale znajdziesz wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie ma sie co dziwić, za słaby procesor na taką rozdzielczość, customromy na pewno pomogą, ale nie spodziewaj sie cudów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bhubhu Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 OK. A czy w takim razie możecie polecić jakiś inny telefon w podobnym zakresie cenowym (ok. 500pln za używany), który warto kupić? Czy już w ogóle nie warto kupować używanych telefonów, bo po roku, lub dwóch robią się za słabe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Galaxy S3, instalujesz CM11, masz świetny ekran, aparat, jakość dźwięku, dobrą wydajność, jedynie troche wykonanie nie jest najlepsze, możesz też poszukać Xperii SP, LG L9 II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi