Mateuszhe Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja narazie nie instaluje. Miałem i połowa nie działała, zacinał się niemiłosiernie i jak się włączał to przez 5-10 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 ale w tym z tego co pamietam tylko odblokowywanie telefonu za pomoca twarzy nie dzialalo a wlaczal sie w 10-15sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 To mi się strasznie długo włączał. Możliwe że coś źle zainstalowałem narazie mam oryginał. Ponad 50 aplikacji i się nie zacina, jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 niewiem moze naprawde cos zle zainstalowales, bo mi sie wlaczal maks. 15 sek, tylko jak wiadomo pierwsze uruchomienie trwalo pare minut ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A aparat działa? I latarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 aparat dziala dobrze tylko nie mozna nagrac filmu, tj nagrywa normalnie ale nie mozna niczym otworzyc a latarka dziala tylko zdarza sie ze sie wlaczy albo wylaczy po sekundzie od klikniecia przycisku latarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Aa. To mi to akurat nie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 a mi właśnie wszystko dzialalo ale przesiadlem sie na cm11, szybszy jest i poprostu mi bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja miałem chyba zainstalowanego cm12. Idę już spać. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 no wlasnie xdelo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 ja zrezygnowalem z cm 12.1 i CM 12- cm11 bo slabo wifi mi tu lapalo. przesiadlem sie na stock rom bez brandu z oznczeniem BTU i jest gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 ja zrezygnowalem z cm 12.1 i CM 12- cm11 bo slabo wifi mi tu lapalo. przesiadlem sie na stock rom bez brandu z oznczeniem BTU i jest gitesa mi w cm11 zasieg gubi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 a mi w cm11 zasieg gubi :/no ja dzis wgralem wirginiti v2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locz33k Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dobry ROM tylko są dwie wady:Ciche rozmowy jak ktoś do mnie gadazA druga to: Nagrywanie.Reszta wszystko fajnie działa ✌✌Tu masz link gapps.cyanogenmod.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscerus Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Nie mogę pobrać romu z opisu, podali byście od razu wersje 12.1?a mi właśnie wszystko dzialalo ale przesiadlem sie na cm11, szybszy jest i poprostu mi bardziej pasujeSkąd pobierasz te romy bo ze strony http://novafusion.plnie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 http://novafusion.pl/ mi działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@x Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Byłby ktoś w stanie wytłumaczyć na priv jak na czysty rom zainstalować CM? Byłbym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Nie pomagamy na priv. Od tego jest forum Jaki masz system dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@x Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Aktualnie mam wersję 4.1.2. Telefon był aktualizowany przez Kies. Nie mam roota ani nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Na dobry początek ten poradnik. Później możesz wgrywać CM'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@x Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To co opisane w poradniku zrobione. Co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Czyli jak rozumiem masz już root i recovery. Teraz możesz spokojnie pobrać cyanogenmod i zainstalować Recovery włączamy kombinacją power + home + volume+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@x Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Niestety podczas próby instalacji pojawia się Warning No file_context. Co z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 daj screena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@x Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zainstalowałem jeszcze raz recovery i już wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi