Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 powinno już byćI jeszcze jedno jak włączyć dane komórkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 dziwne.. wyl opcje programistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ja mam procosor ST-Ericsson U8420 a Ace 2 ma ST-Ericsson U8500 to moj chyba starszy typ cos mi sie wydaje. Ale powinien dac sie podkrecic chociaz na 1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Dalej tak samo ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 zwracam honor @Stenol popatrz w ustawieniach ekranu Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie widzę nic w ustawieniach, wszystko według mnie ok.Da się to jakoś naprawić?Potrzebuję sprawny telefon na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 to wgraj cm11 a potem pokomibnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 pokombinuje czyli?Będzie te wygląd lollipop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 jak wgrasz motyw na cm11 to tak na 80% będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A gdzie jest to z tą baterią o której pisałeś pod innym tematem? coś o energooszczędności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 wejdź w baterie i wybierz przycisk menu podręczne,BTW nie rób świeżego tematu z problemem który opisałeś tutaj, w przeciwnym razie następnym razem nagrodzę Cię warnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Ale kurcze,czemu tel nie moze stabilnie dzialac na 1100,przez jakies 3h dobrze dzialal na 1150 i nagle samo reset i ustawilo sie na 500mhz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Kernel do oc nigdy nie daje Ci 100% stabilnosc, ew możesz zrobic underclocking xD to bd stabilnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 13 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Noo cakiem nieźle pobrałem najnowszą wersję CM12.1 i chodzi szybko(jednak mógłby szybciej bo czasem troche zmuli), zresetował sie tylko raz jk go pierwszy raz podłączyłem do ładowarki, ale jak na sam soft dam ocenę 8/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 niezbyt ten 12.1smiga mi sie resetue byle czym nie wiem czemu :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Zrobiłeś wszystkie wipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 raczej.. czemu caly czas aktualizua CM12.1 a nie CM 12? lepiej mi tel dziala na CM12, dzis pobiore aktualizacje CM12.1 i zainstaluje wytestuje, ale jest problem z nagrywaniem wideo na CM12.1 i CM 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Bo tak szczerze to android 5.1 jest dużo stabioniejszy, pozatym po krotce rozni sie bardzo kodem od 5.0 i bardziej zooptymalizowany jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 no tak mam ter 5.1.1 i powiem jestem zadowoloy fajnie dziala, narazie raz mi sie zawiesil.. ale problem jest z nagrywaniem wideo nagrywa dobrze,ale jak otweram plik zielony ekran. ma ktos kontakt do tej osoby co aktualizuje rom? i moze mu to powiedziec? i zielonym ekranie przy wideoa wiek ktos moze cos o tym kiedy wyjdzie finalna wersja 5.1.1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Kilka miesięcy po tym jak CyanogenMod 12 będzie w wersji stabilnej. Nie, nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 na ta chwile siedze od 3dni n 5.1.1 cm12.1 wszysttko fajnie ale niekiedy sa restarty 1 na dzien max 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam. Czy będzie kiedyś wersja bez błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam. Czy będzie kiedyś wersja bez błędów?jest od maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Naprawdę? Jak instalowałem pod koniec kwietnia to było pełno błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 ja instalowalem i byl bez bledow choc moglby byc troche szybszy, ale tak jakby co chodzi mi o CM12.1 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi