Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 które wipe nacisnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 - wipe data / factory reset - wipe cache partition - advanced - wipe dalvik cache 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 wszystko to co napisałem mam po kolei wciskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tak . A pózniej install zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak daje wipe data / factory reset to mam wszędzie no no no nojuż mam, znalazłema jak dam instalacje cm i już potem się co zrobi to wyskakujechoose zip from sdcardapply / sdcart/ updatetoggle signature...chosse zip from....które wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Choose zip from sdcard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 no i teraz wyskakują opxxe do wybrania które mam na karcie sd i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Masz tam wybrac CM który chcesz zainstalować wybierasz go , instalujesz nastepnie wybierasz Gappsy , instalujesz i nastepnie dajesz reboot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 jak instaluje gappsy to na końcu pojawia się android z wykrzyknikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Daj teraz reboot sytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dałem i jest logo cyanogenmod i się kręci strzałka, ile to potrwa? jakoś długo to trwa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 To zawsze długo trwa ponieważ wgrałeś nowy system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ale jest wszystko ok? Bo już myślałem że jak tak długo to coś nie tak Już mam, ale nie zmienia mi się na język polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W ustawieniach ? Jeżeli nie bedzie działało to wgraj innego CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 na razie mam. Dziękuję za pomoc, jak coś to będę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Od tego tutaj jestem żeby pomagać jeżeli czegoś nie będziesz wiedział to pisz na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 to tak dam opinie na temat romu CM12 z novafusion pobrany rom 5.0.2 mam z 16.04.2015.. wszystko fajnie chodzi,ale nie raz wywala blad galeri,wkurza mnie jak ktos dzwoni do mnie to dopiero po chwili widac kto dzwoni jak wcisne POWER.. nastepnie dorwalem kernel po d lolipap 5.0 moge podkrecac procka. skrece go na 1100MHz to chwile cos porobie i zara rebot tak samo jak na 1150mhz. nie wiem czego wina to jest. wyglad andka jest nawet fajny,chwilowo przed tym mialem rom Ligth by somin rom fajny ale wciaga baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 po 1 masz na forum temat do kalibracji bateripo 2 tj Novator U8500 go się bardzo ciężko podkręca, wiesz mi miałem ace 2 z tym prockiem i wiem coś o tympo 3 nie oczekuj finalnej wersji w nightly bądź becie, nie pamiętam jak maclaw nazywał swoje bulidy, wiem że jak ma stable to napewno nie jest xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam. Zainstalowałem wszystko. Fajnie jest tylko mam takie czerwone krawędzie, jak to usunąć? ( Nie umiem dodać screen'a ;/ )I nie działa mi aparat, w aplikacji " Snapchat " też nie. Jeszcze nie działa mi lampa błyskowa, da się to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 a czytałeś co nie działa?RIL might be really buggy, we had to fight to make it working and it’s still under development, but 3G and messages are completely bugfreedo not use PIN code for now, you might lock your card!GPS might be buggythis release doesn’t support f2fs yet, only ext4 filesystem – remember to wipe data/cache partitions as ext4 before flashing this ROM!camera doesn’t work at allmissing part of OMXes implementation (so there’s no fully HW video acceleration)there’s no Google Apps for 5.0 yet (we are too fast!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no tak. Ale o lampie nic nie widzę żeby było napisane. A można te czerwone krawędzie usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 screena dajesz vol-down i power'em,pokaz to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 mam screen'a tylko go nie umiem tutaj na forum dodaćfile:///C:/Users/Mateusz/Desktop/11118538_716018561849637_1180522608_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 ja nie mam ACE 2 ....ja mam galaxy S3 mini I8190N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 @Stenol89 ace 2 ma ten sam model procesora@Mateuszhe w edytorze tesktu tu na forum wybierz więcej opcji tam znajdziesz napis dodaj plik, czy cos w ten desen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi