NeoCM Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 [Galaxy S3 mini] CyanogenMod 12 by Novafusion Jest to rom na bazie Android L Wymagania:ROOTCWM/TWRP najnowsze Features:RIL (phone/SMS/3G)audio (both speakers/headphones/microphone)Wi-fiBluetooth 4.0 with LE support A2DPGPS/Glonass/A-GPSsensorscompassvideo playing (only partially)2D/3D HW Accelerationall native tethers (Wifi/BT/USB)Google PlayCPU sleep modeMTPADBno tearingtripple bufferingexternal storageSELinuxoffline chargingIssues:RIL might be really buggy, we had to fight to make it working and it's still under development, but 3G and messages are completely bugfreeGPS might be buggythis release doesn’t support f2fs yet, only ext4 filesystem – remember to wipe data/cache partitions as ext4 before flashing this ROM!camera doesn’t work at allmissing part of OMXes implementation (so there’s no fully HW video acceleration) instalacja:Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom tryb recovery Wykonaj pełne wpie Zainstaluj ROM, potem Gapps RebootPobierz: ROM: http://get.novafusion.pl/?id=1490nowsze buldy ze strony novafusion: http://novafusion.pl/downloads/Gapps: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44417509&postcount=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykTgk Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Instalował ktoś wszystko działa ? niech się ktoś wypowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Nie działa wszystko są błędy. Najlepiej samemu przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz Buciński Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witajcie, chcialbym zainstalować roma ale nie wiem czy działa czy nie? Jest już poprawiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 to jest pytanie retoryczne kolego... testuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel90 Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Zainstalowałem. Potwierdzam filmów nie da się kręcić na domyślnym oprogramowaniu- zielony ekran, natomiast po pobraniu np aplikacji Camu problem znika. Poza tym chodzi bardzo ładnie.Jak to jest z zewnętrznymi pamięciami? Na supernova napisali, że wspiera otg, ale jak czytać dane z pendrive'a? Jak to wygląda na CM 11? Trzeba coś instalować dodatkowo? Folder usbdisc mam pusty wiec nie widzi.Edited:Co chwile wyrzuca mi błąd: ,,Niestety aplikacja Music została zatrzymana." Taka sama historia jak z aparatem. Potrzebna aplikacja z zewnątrz, aby odtwarzać muzykę. Po wyłączeniu ,,Music" żadnego błędu nie wyrzuca.20.02.15 Edited:Po użyciu aplikacji Runastic, po zakończonym bieganiu i wyłączeniu GPS telefon zrestartował się.Drugi już restart, nie pamiętam okoliczności pierwszego.Ponadto nie odczytuje mojego pendriva. Folder usbdisk0 jest pusty.23-02.15 Edited:Update 20150221 wprowadza w głównej mierze usprawnienia CM. Pendrive wciąż jest nie widoczny, domyślnym oprogramowaniem nie nagramy filmu. Póki co nie wyrzuca mi błędu aplikacji ,,Music".Denerwuje mnie domyślny dial w którym nie mogę znaleźć opcji (pisze ,,nie mogę" bo może po prostu nieudolnie szukam) pokazującej dokładną godzinę połączenia. Dla mnie to kompletnie nie praktyczne widzieć: Dzwonił 2 godz temu/2 dni temu, dopiero w szczegółach mam dostęp kto kiedy dzwonił. Dial z zewnątrz pewnie by załatwił sprawę ale tam z kolei denerwować mnie będą banery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Jeżeli wspiera wystarczy kabel podłączyć i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Neo post jest do edycji moim zdaniem, probowalem instalowac poprzez cwm 3 razy i wyskoczylo za kazdym razem ,,status 7..'' A 2 razy z TWRP i bylo powodzenie za kazdym razem, nawet na stronie novafusion posze zeby uzycwac TWRP. Oraz mozesz jeszcze zmienic cytat z novafusion na ten aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinezku Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ROM bardzo fajny i byłem skłonny przy nim zostać jednak ma jedną dość istotną wadę. Połaczenia przychodzące są bardzo ciche. Powróciłem do CM11 i wszystko ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Może miałeś uruchomioną opcje stopniowe pod głaszanie jak ktoś dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinezku Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Rozmowa jest cicha. Gdy ja dzwonię jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 W trakcie rozmowy próbowałeś pod głosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinezku Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No proszę Cie. Oczyście to było pierwsze co sprawdziłem. Gdy ja dzwonię słychać dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron_47888 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wyszedl Cyanogen mod 12.1 na Samsunga Galaxy S3 mini, mam juz 12 jakim sposobem mam to zaktualizowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pobierz rom w postaci .zip i wgraj na urzadzenie i wgraj via recovery badz via adb i recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Wawron_47888 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tak po prostu? Moge to zrobic z TWRP ? Czy wszystkie moje dane zostana tak jak byly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Powinny, jednak niegwarantuje i zrob kopie w titanum backup badz tym podobnym i zrob wipe wszystkie przed wgrywaniem romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam, jak pobrać GAPPS. Na podanej stronie nie umiem znaleźć przycisku do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Z strony gaaps.cyanogenmod.pl pobierz gaapsy, klikasz w link przedstawiajacy wersje gaaps bodajze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 http://forum.xda-developers.com/paranoid-android/general/5-1-x-5-0-x-4-4-x-pa-gapps-mirror-t3069879 To?nie umiem tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ehh... W prawym gornym rogu strony masz link do gaapsow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 chyba jestem ślepy To na pomarańczowym tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tu masz link gapps.cyanogenmod.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszhe Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 dzięki, ale nie umiem zainstalować CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L0LEK Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tutaj masz wszystkie gappsy : http://gapps.cyanogenmod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi