Damian GameWebPL Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam mam cienki pasek nad czarnym Pasku gdzie jest godz wifi itp wszedzie go widze Ha mysle ze to moze bys tasma jakas w tel jak nam zrobic zdj pisac tel to prestigioulti.phone pap3350 duo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie rozumiem pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian GameWebPL Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mam bialy pasen cienki kilka razy spadl mi tel jak bede mial jak zrobic zdj to dodam zdj problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Pewnie ekran do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Damian GameWebPL
Witam mam cienki pasek nad czarnym
Pasku gdzie jest godz wifi itp wszedzie go widze
Ha mysle ze to moze bys tasma jakas w tel jak nam zrobic zdj pisac tel to prestigioulti.phone pap3350 duo
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi