Sky Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Więc tak który telefon jest lepszy? Moje wymagania: dobry aparat, duża wydajność, ładny wygląd, duże wsparcie, dobra bateria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ml13 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 eLka odpada pod słowem "wsparcie". Imo reszte ma lepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy tam zaraz odpada, jest oficjalny CM, Samsung S3 mini też już w ogóle nie wspiera. Elka jest szybsza, lepiej wykonana, aparat też raczej na plus dla elki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Nie lepiej coś starszego z pewnym wsparciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Xperia L ma dość dobre wsparcie.. trzeba być na bieżąco, a nie żyć przeszłością. Ja bym brał xperię, lepiej trzyma się w dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mi też wydaje się, że elka będzie lepszym wyborem. Trzyma się ją dużo lepiej niż S3 Mini, jest mocniejsza, w sensie budowy, znajomemu SGS3 Mini spadł z pół metra na chodnik i digitizer potrzaskany Podobna sytuacja była też z eLką od kumpla... Spadła mu podczas jazdy rowerem, poturlała się dość mocno i nawet klapka nie odpadła Wsparcie mają dosyć dobre oby dwa telefony, więc masz wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mi też wydaje się, że elka będzie lepszym wyborem. Trzyma się ją dużo lepiej niż S3 Mini, jest mocniejsza, w sensie budowy, znajomemu SGS3 Mini spadł z pół metra na chodnik i digitizer potrzaskany Podobna sytuacja była też z eLką od kumpla... Spadła mu podczas jazdy rowerem, poturlała się dość mocno i nawet klapka nie odpadła Wsparcie mają dosyć dobre oby dwa telefony, więc masz wybór Elka jest nawet tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ml13 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mogę Ci nawet dać test wytrzymałości Elki (osobisty) Wyganany był, rzucany, dużo razy spadł...nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Mogę Ci nawet dać test wytrzymałości Elki (osobisty) Wyganany był, rzucany, dużo razy spadł...nic Możesz dać (ładny avatar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Illutorium Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Stanowczo eLka.Exmor RS byłoby przemową w stosunku do eS-Trójki Mini.Pewnie Galaxy S III Mini ma przysłonę f/2,6 (Jak Galaxy Trend Plus z resztą...) a Xperia L ma f/2,4 (W takiej samej sytuacji ma L520 [Co potwierdza to że Następczyni jest gorsza...] i do tego miałby zbyt wysoką czułość dotyku - nawet w większych rękawiczkach nie byłoby jej przeszkodą...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saturn98 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Galaxy s3 mini.Ze wsparciem napewno będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sky
Więc tak który telefon jest lepszy?
Moje wymagania: dobry aparat, duża wydajność, ładny wygląd, duże wsparcie, dobra bateria.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi