KSurek Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam. ma ktoś moze oficjalny rom androida 4.1.2 od firmy sony ? potrzebuje tego poniewaz chcialem wrocic do podstawowego romu a sony pc companion nie chce mi go wgrac poniewaz wykryl ze obecnie mam "hackowany" system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Tym programem wgrasz : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1583-xperia-s-flashtool-narz%C4%99dzie-do-wgrania-firmware-mod%C3%B3w-i-innych/Musisz pobrać tylko stock firmware w postaci ftfTelefon uruchamiasz w flashmode i podłączasz pod uSB i się wgrywa.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KSurek
Witam. ma ktoś moze oficjalny rom androida 4.1.2 od firmy sony ? potrzebuje tego poniewaz chcialem wrocic do podstawowego romu a sony pc companion nie chce mi go wgrac poniewaz wykryl ze obecnie mam "hackowany" system
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi