NeoCM Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 [Galaxy Trend S7560/M] CyanogenMod 11 Jest to kolejny ROM na bazie CyanogenMod 11 modyfikowany przez jonypx09 z xda (nowy developer -> pavlepiramida) Wymagania: ROOT CWM >ClockworkMod Recovery v5.5.0.4 >TWRP v2.6.3.0 >TWRP v2.7.0 Pobierz: ➨CyanogenMod 11 - 240 DPI (RECOMMENDED)➨CyanogenMod 11 - 180 DPI Nowa wersja! (wszystkie błędy naprawione) https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=61427 Gapps : http://cyanmod.pl/gapps Instalacja: Pobierz ROM I Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom w trybie recovery Wykonaj WIPE Zainstaluj ROM, następnie Gapps Reboot Link XDA http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67096650&postcount=1058 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomoslaw-3 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Epicki systemik, polecam. Jak już mam się czegoś czepiać to: nie mogę filtrować kontatków wedle tych posiadających tylko nr telefonu,nie da się zmienić backgrounda w programie wiadomości,ustawienie oddzielnej tapety dla ekranu blokady jest niemożliwe.w programie Apollo nie mogę sortować utworów wg folderów. Poza tym oraz niedziałającym BT oraz Radiem system jest genialny. Szybki, estetyczny designersko świetnie urządzony, a jakość obrazu i dźwięku zdecydowanie lepsza od stocka. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Kolego rom jest jeszcze beta stable i myślę, że będzie poprawiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Płaneta Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak wgrać google camera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Pobierz apk z internetu i wgraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek389 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Świetny system. Działa bardzo płynnie, lepiej od stocka. Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanx Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Czy jest coś wiadomo o aktualizacji naprawiającej chociaż Radio czy Bluetooth? Z tych funkcji żadko korzystam, lecz warto mieć sprawne BT w razie potrzeby. ROM sprawuje się znakomicie, o wiele ładniejszy design, wydajność na świetnym poziomie i masa dostępnych apek powyżej 4.0.4 która wreszcie działa (w oficjalnym romie od samsung jest ta wersja). @Edit: byłem zmuszony wrócić do stockowego gdyż były problemy z UI i nie dało się włączyć dialera ani zadzwonić bo procesy zostawały ubijane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciofilucio Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 linki nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 A mi jakoś działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciofilucio Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 link od Gaps nie działa , nie przekierowuje , po najechaniu myszką wygląda jak zwykły tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Poprawiono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciofilucio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki wszystko działa . telefon stał się o wiele bardziej płynny w obsłudze . Ciekaw jestem czy wipe i wgranie cwm recovery i cyanogenmod skasowało by sim locka jeśli by był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Panie.. w życiu.. możesz formatować co chcesz a simlocka tym nie zdejmiesz.. to nie zależy od systemu.. jak jest to jest zdejmiesz go kodem, ale już nie założysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciofilucio Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 sądziłem że simlock jest w botloaderze i wgranie nowego usuwa blokadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Nie. Az tak latwo ze simlockiem to nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalco Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Kurde... Nie mogę ściągnąć tej paczki cm :-/ Gdy daję download now to jakieś reklamy wchodzą :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jak zamkniesz reklamy i klikniesz jeszcze raz "download" to rozpocznie się pobieranie. Na serwer hostingowy my nie mamy wpływu. W taki sposób oni zarabiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalco Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Wy też macie problem z ręcznym wybraniem sieci? Wiecie może czy pracują nad tym nieszczęsnym Bluetooth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Takie błędy, projekt dawno porzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mordy, mordeczki! mamy stabilny cyanogenmod 11 na nasze trendziki, właśnie testuje i jest miód malina ^^ Link do XDA http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=67096650&postcount=1058 Link z romem https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=61427 Pobierać mordki bo warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Malinowski Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 A da się wgrać CWM lub TWRP bez używania PC ? Bo na razie nie mam dostępu a chciałbym wgrać tego cyn 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 na trenda? nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Malinowski Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Na yt zobaczyłem ze gościu robi na GT-S7562 bez pc,i zrobiłem to samo,ale inne pliki (no bo inne modele xd) i teraz jak juz dałem "reboot" bo niby miałem wgrane cwm,to jak tel się włącza pisze "samsung galaxy trend..." i na tym stoi,nie idzie dalej,recovery nie działa,download mode działa,czyli pozostaje przez odina stockowy system wgrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoorloPL Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Chyba tylko to Ci zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi