grzmar14 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cześć.Mam zainstalowanego cyanogenmoda 6. Czy jeżeli chce zainstalować cyanogenmoda 7 muszę przywracać Xperię x8 do androida 2.1 czy jest inne rozwiązanie . Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cześć, nie musisz wracać do innego Androida, wystarczy, że sflashujesz kernel od romu, który chcesz zainstalować i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Flashujesz kernel, wrzucasz rom na kartę pamięci i instalujesz przez CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzmar14 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Dziękuje wam bardzo . Jeszcze mam prośbę do was jakbyście mogli mi to troszkę dokładniej wytłumaczyć jak to zrobić, co uruchomić, itd.Domyślam się że chodzi tu o użycie flashtoola tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 O flashtoola, a rom instalujesz tak- wchodzisz w cwm- robisz wipe user data, cache, potem wchodzisz w advanced i robisz dalvik cache- wybierasz instal custom rom, wybierasz rom, instaluje sie i reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzmar14 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 A muszę drugi raz rootować telefon czy jak to robiłem przed wgraniem CM6 czy nie muszę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 To ty chcesz zrootować CM 6 ^^ Tak na logikę, jak można zrootowac już zrootowany telefon ?Instalujesz na ten rom nowszą wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grzmar14 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Ahahaha ok dzięki nie myśle w ogóle. A mam taką prośbę, czy mógłbyś mi wysłać jakiś link do wideo ( jeśli nie naruszy to regulaminu oczywiście) ,w ktorym ktoś pokazuje jak dobrze ( bo nie wszystkie poradniki są dobre ) zflashować telefon i zrobić resztę. Wiesz jak to jest, nie chce zepsuc telefonu na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grzmar14
Cześć.
Mam zainstalowanego cyanogenmoda 6. Czy jeżeli chce zainstalować cyanogenmoda 7 muszę przywracać Xperię x8 do androida 2.1 czy jest inne rozwiązanie . Proszę o pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi