janusz j Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam kolegów Wgrałem na mojego Ace 2 soft CyanogenMod 11 TeamCanjica. Jest rewelacyjny ale mam mały problemik. Chciałem zaimportować kontakty z karty sim ale nie mogę bo pisze "Brak kontaktów na karcie SIM". Problem w tym że kontakty tam są! Sprawdzałem wsadzając kartę do starego telefonu. Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dobrym sposobem było by przekopiować kontakty na konto google.Zobacz, czy możesz włączyć widoczność karty sim w książce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz j Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 a jak tą widoczność włączyć?Gdybym miał 2gi telefon na andku to by nie było problemu. Przekładam kartę wczucam na google i kopiuje. Niestety niemam:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Kurde. Nie ma tych ustawień w CM 11 Znikły. (widoczność karty) Ja bym spróbował zainstalować inną książkę. Spróbuj z pobrać jakąś z google play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz j Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Zainstalowałem parę i nic z tego. Apka SIMCard pokazuje mi że w ogóle niema na karcie kontaktów. Zgłupiałem do reszty )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 ROM nie czyta sim.Przyjdzie Ci zmienić na stocka, zgrać na google i potem znów CM 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz j Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 to już wole wsadzić kartę do starego telefonu i przepisać na google Edit:jaki ja głupi jestem!! Można przecież przesłać przez blu.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No właśnie.. też nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roki1337 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Podobno SIM Contacts PRO jest lekarstwem w 90% przypadków. Niestety u Mnie na CM 12 też nie działa. Zostaje chyba transfer kontaktów na konto google/do pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
janusz j
Witam kolegów
Wgrałem na mojego Ace 2 soft CyanogenMod 11 TeamCanjica. Jest rewelacyjny ale mam mały problemik.
Chciałem zaimportować kontakty z karty sim ale nie mogę bo pisze "Brak kontaktów na karcie SIM".
Problem w tym że kontakty tam są! Sprawdzałem wsadzając kartę do starego telefonu.
Ma ktoś jakiś pomysł?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi