EnJoy89 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 nie dla tego sprzetuTeż właśnie jestem za Home ale wolałem się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A ja polecam okrojonego Windows 8.1 Wysłane z mojego AOSPA on Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnJoy89 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A ja polecam okrojonego Windows 8.1 Wysłane z mojego AOSPA on Xperia Sola przy użyciu TapatalkaOkrojonego? Co masz na myśli ? Wolałbym okrojonego win7 Na ten moment mam win7 Home Premium x64 i dziala ok Ale jak można zrobic tak aby lepiej chodzil to skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zredukuj autostart, kup ssd i zasuwa, ale tylko do wydajność max cpu która jest nedzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Na sam początek dobra defragmentacja dysku. nie ma co od razu kupować ssd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 I wyłączyć indeksowanie plików dla szybszej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dyski mobilne są wolne, 5400rpm i 8mb cache to masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Może u Ciebie są wolne ale nie u każdego. U mnie po defragmentacji system śmiga bardzo ładnie i nie ma co narzekać. Jak masz tyle kasy to się podziel z twórcą tematu i kup mu SSD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 5400rpm 8mb cache to zapis max 90mb/s ale przeważnie zatrzymuje sie na 45mb/s, dla systemu troche to mało, chyba że XP masz to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie nie mam Windows XP , zreszta autor chce żeby mu lepiej chodził system a nie żeby od razu w koszty lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zrozum, lapek ma trzy ogniwa najsłabsze... CPU, GPU i HDD, to nie jest do gier przeznaczony wiec tylko CPU i HDD, CPU nie zmieni bo to atom, jest lutowany wiec zostaje tylko HDD... nie wszystko można poprawić bez inwestowania... albo chce by był szybszy albo zoptymalizuje hdd ale to niewiele da i na krótką chwile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kup mu SSD i bedzie po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a co ja mikołaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Oferujesz takie drogie zabawki innym żeby kupowali jakby innego wyjścia nie było to pewnie cię stać na sponsoring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 jak ma byc poprawa to inwestycja, imho czy drogie... 270zł adata sx900 128gb... czy to duzo... nie wiecej niż dysk 2,5" a da 8x szybsza reakcje a metody optymalizacji hdd to tylko doraźne i daje marginalny skutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Może w twoim przypadku u mnie jest różnica spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 poprawa jest krótkotrwała, i wymaga systematycznej optymalizacji i myslenia... tego nowe pokolenie nie ma za dużo, wiec nie oczekuj cudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie oczekuj że jego rodzice po zakupie lapka za 1000 zł beda chcieli mu dołożyć 200 zł na sam dysk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tak go znasz dobrze? PS: a czy ja napisałem ze ma kupic teraz? chciał rady co zrobic by poleprzyc wydajnosć no to napisałem ale nie napisałem ze masz szybko kupić, imho dyski SG to kiszka i padaja szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dokładnie .. napisałeś kup SSD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a napisałem" Szybko kup SSD" lub "kup w tym tygodniu SSD"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie muszę go znać dobrze ale jeśli ktoś kupił drogi sprzęt ( który nie jest drogi dla ciebie , bo ty trzepiesz kasa na lewo i prawo) to może nie miec wiecej funduszy żeby od razu zakupywać do niego dodatki"zredukuj autostart, kup ssd i zasuwa, ale tylko do wydajność max cpu która jest nedzna" sam napisałeś kup SSD , nie ważne ale w ten sposób chcesz go nabić w koszty a może go nie stać akurat na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 1000zł ten sprzet to jest drogi? to co powiesz tym co kupują pc za 4000zł zamiast kupić amd? Ja mam zarobki dobre ale nie znaczy ze wszystko kupuje co marketing mi naćpa w głowe, dlatego ja wole sredni segment, który nie jest drogi a wydajny... i jak robie upgrade sprzetu to czekam cierpliwie aż on stanieje o połowe... szanuje pieniadze nie martw sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja nie moge z takimi jak ty (samoluby) Może dla Ciebie to nie duzo ale dla niego to dosyć sporo .. nie pomyslałeś o nim tylko o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 dlatego napisałem by kupił SSD... jak tam dysk Seagate to i tak bedzie wydatek i stracenie danych jak i czasu ^^ ja mysle nie bój sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi