Pawliniak Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 WitamRozwijamy się co widać na forum jednak zapotrzebowanie na nowych redaktorów jest ogromne na portal dlatego otwieramy oficjalną rekrutacja na to stanowisko. Podania można składać do mnie na pw. Wzór podania:- kilka słów o sobie- czy gdzieś już pisaliście- zainteresowania- dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać redaktorem- o czym chciałbyś pisać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virelox Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam nazywam się Oskar i mieszkam w Rzeszowie. Mam 17 lat. Kiedyś pisałem artykuły na portalu o tematce samsunga, lecz strona padła z powodu braku zainteresowania stroną przez właściciela. Interesuję się programistką. Na stronie chciałbym zostać redaktorem dlatego że ta strona pomogła mi rozwiązać wiele problemów teraz ja chce pomóc jej uzupełniając ją ciekawymi artykułami. Chciałbym pisać artykuły typu "Ciekawe aplikacje na androida". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Masz jakieś artykuły które pisałeś? Link do nich, albo pliki? Oczywiście zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virelox Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Masz jakieś artykuły które pisałeś? Link do nich, albo pliki? Oczywiście zapraszamy W najbliższym czasie napiszę jakiś artykuł który byś mógł zobaczyć.Teraz święta to troche mniej czasu ale postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 @Virelox ok czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggler Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jakie korzyści ma się z bycia redaktorem u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Szukamy ludzi z pasją... Wysłałem wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jakie korzyści ma się z bycia redaktorem u Was? Możesz się pochwalić znajomym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beep Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nasz Portal jak i Forum z dnia na dzień się powiększa zyskując też dużą ilość użytkowników, jedyne czego nam potrzeba jest dobra kadra pracownicza a dziś o dobrych ludzi ciężko, mam nadzieje że jesteś dobry w tym co robisz i z chęcią nam pomożesz, Pawliniak zapewne zapozna cię z naszym portalem jak i forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juggler Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Rozwijać się rozwijacie, macie ładne forum. Trochę mała liczba postów, ale pewnie nadrobicie. Macie forum i portal o całym Androidzie, a do ogarnięcia tego potrzebujecie więcej ludzi bo w kilka osób nie da się ogarnąć wszystkiego na bieżąco. Prowadzę podobne, ale węższe forum i portal to wiem jaka to praca (linka nie podaje - pod paragraf z Regulaminu podpada ). Niemniej jednak zapytałem o warunki, bo otrzymuje propozycje z różnych stron i chciałem mieć porównanie co kto oferuje Dziękuję za odpowiedzi zarówno tutaj jak i PW. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Miło że pokojowe nastawienie można otrzymać od bądź co bądź konkurencyjnego forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Można jeszcze się rekrutować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 A czy widzisz info jakieś ze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Znaczy się ostatni post 17 kwietnia to się pytam czy aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Bez wątpienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 @KitLer jak tylko będzie @Pawliniak to do Ciebie napisze, fakt jestem z rekrutacji, jednakże z rekrutacji moderatorów, więc musisz poczekać na niego; w ciągu 48h od momentu napisania tego posta powinien z Tobą skontaktować się @Pawliniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Mi się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 @KitLerPolecam uszykowanie z 2 artykuły napisanych przez Ciebie, bądź napisz, tematyka jest dowolna, @Pawliniak na pewno będzie chciał zobaczyć Twoją stylistyke pisania artykułów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi