Pawliniak Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Recovery TWRP dla LG G2 Mini Download:TWRP_d618.zip Instrukcja:Pobieramy plik i umieszczamy go na telefonie Wyłączamy telefon Przechodzimy do recovery Wybieramy Install następnie wyszukujemy plik który wrzuciliśmy Wracamy do głównego ekranu i wybieramy reboot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 A jak to zainstalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomikx Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Instrukcja dodana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDamian18 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Mam problem. instalacje robimy przez stock recovery? bo ja ni jak nie mogę sobie z tym poradzić, próbowałem już przez rashr i flashity czy jakoś tak i nie mogę. Lg g2 mini d260 android kitkat 4.4.2 root jest odblokowany bootloader - robiłem jak w instrukcjach i chyba jest, nie wiem jak sprawdzić jak instaluje przz rashr to po rebocie mam fioletowe tło i "aps watchdog reset twrp recovery" i cos tam jeszcze jest napisane Nie wiem co robić już bo chce mieć cyanogenmoda wgranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tak. Instalacja przez stockowe recovery. Wysłane z mojego GT-I9305 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDamian18 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dało rade zrobić inaczej, jakby ktoś nie wiedział to można TWRP zainstalować przez program Rashr, bardzo prosta metoda i w dodatku można zrobić bacup stockowego recovery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paav44 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 działa na 5.0.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Jeżeli masz lg g2 mini to na każdym sofcie zadziała Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightMarE666 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak się uruchamia recovery? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothmog Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 power i vol - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakuku Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Dnia 26.04.2016 o 13:44, xDamian18 napisał: Mam problem. instalacje robimy przez stock recovery? bo ja ni jak nie mogę sobie z tym poradzić, próbowałem już przez rashr i flashity czy jakoś tak i nie mogę. Lg g2 mini d260 android kitkat 4.4.2 root jest odblokowany bootloader - robiłem jak w instrukcjach i chyba jest, nie wiem jak sprawdzić jak instaluje przz rashr to po rebocie mam fioletowe tło i "aps watchdog reset twrp recovery" i cos tam jeszcze jest napisane Nie wiem co robić już bo chce mieć cyanogenmoda wgranego Jak sobie Przyjacielu poradziłeś z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi