Sky Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Jak wyłączyć ten pasek nawigacji gdzie jest przycisk back home i aplikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Widzę, że masz Xperia Neo V, więc zakładam, że to właśnie o niej jest mowa i tutaj pojawia się moje główne pytanie: jak chcesz ukryć fizyczne przyciski? Oczywiście to pytanie retoryczne i wydaje mi się, że chodzi Ci o inny telefon, napisz o jaki Czasem jest możliwość ukrycia przycisków nawigacyjnych w ustawieniach, np. w zakładce wyświetlacz, ale można to też zrobić poprzez edycję build.prop albo Xposed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Widzę, że masz Xperia Neo V, więc zakładam, że to właśnie o niej jest mowa i tutaj pojawia się moje główne pytanie: jak chcesz ukryć fizyczne przyciski? Oczywiście to pytanie retoryczne i wydaje mi się, że chodzi Ci o inny telefon, napisz o jaki Czasem jest możliwość ukrycia przycisków nawigacyjnych w ustawieniach, np. w zakładce wyświetlacz, ale można to też zrobić poprzez edycję build.prop albo Xposed no mam xperie neo v i zainstalowałem sobie KK i pojawily sie na dole ekranu przyciski home itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 KK... Jaki KitKat? CyanogenMod? Stock? To ważne informacje Spróbuj dokleić do build.prop to:qemu.hw.mainkeys=0Ale...Najpierw zobacz, czy już nie masz tam gdzieś wpisanego tego samego tylko, że z cyfrą 1 Wtedy wystarczy tylko zmienić 1 na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 KK... Jaki KitKat? CyanogenMod? Stock? To ważne informacje Spróbuj dokleić do build.prop to:qemu.hw.mainkeys=0Ale...Najpierw zobacz, czy już nie masz tam gdzieś wpisanego tego samego tylko, że z cyfrą 1 Wtedy wystarczy tylko zmienhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2311-xperia-neo-v-cream-cramel%E2%84%A2-442/KK... Jaki KitKat? CyanogenMod? Stock? To ważne informacje Spróbuj dokleić do build.prop to:qemu.hw.mainkeys=0Ale...Najpierw zobacz, czy już nie masz tam gdzieś wpisanego tego samego tylko, że z cyfrą 1 Wtedy wystarczy tylko zmienić 1 na 0 to pomożesz? nie wiem gdzie to dokleić i jak znaleźć ten plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ten plik jest w folderze /system/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sky Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Ten plik jest w folderze /system/ dobra potem to zrobie teraz mam kolejne pytanie, poszukałbyś mi androida z nakładką touchwizz ?najlepiej 4.0 albo 4.1 albo 4.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Oj synku, synku...Ja Ci romów szukał nie będę... Wejdź sobie na XDA i szukaj, nie mam czasu na szukanie romu z touchwizem dla telefonu sony A poza tym nie lepiej zainstalować CM11 i thema jakiegoś poszukać?\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kelan Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Co do paska nawigacji to w ustawieniach romu mozesz go wylaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sky
Jak wyłączyć ten pasek nawigacji gdzie jest przycisk back home i aplikacje?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi