denser Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witamuszkodziłem taśmę włącznika telefonu, a pilnie potrzebuję go uruchomić, niestety nie mam gdzie teraz kupić taśmy :/czy jest jakiś inny sposób żeby go włączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Spróbuj zetknąć jakimś elementem przewodzącym prąd 2 styki, jeśli nie dasz rady to go nie włączysz, pozostaje gwarancja lub samodzielna wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 A coś ty robił z telefonem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 @NeoCMTeż jestem ciekaw xDJak można uszkodzić taśmę włącznika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
denser
Witam
uszkodziłem taśmę włącznika telefonu, a pilnie potrzebuję go uruchomić, niestety nie mam gdzie teraz kupić taśmy :/
czy jest jakiś inny sposób żeby go włączyć ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi