Skocz do zawartości
  • 0

[Xperia Neo V] Telefon nie odpala systemu bo wgraniu boot.img

Sky

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mowię ci że ja też takie coś miałem zrób tak jak ci mówie i sie nie przejmuj. Naładuj go i mimo tego że ci za chwile 100 procent pokazuje to ładuj go dobre kilka godzin. potem zuzyj baterie i jak ci padnie to go nie właczaj ani nie ładuj przez jakieś 8 godzin potem bedzie wszystko ok. zrob tak jak ci mówie ja też często to mam kiedyś poruszałem ten temat na moim Arc S .:)

• 0

Mowię ci że ja też takie coś miałem zrób tak jak ci mówie i sie nie przejmuj. Naładuj go i mimo tego że ci za chwile 100 procent pokazuje to ładuj go dobre kilka godzin. potem zuzyj baterie i jak ci padnie to go nie właczaj ani nie ładuj przez jakieś 8 godzin potem bedzie wszystko ok. zrob tak jak ci mówie ja też często to mam kiedyś poruszałem ten temat na moim Arc S . :)

ok spróbuje 

Mowię ci że ja też takie coś miałem zrób tak jak ci mówie i sie nie przejmuj. Naładuj go i mimo tego że ci za chwile 100 procent pokazuje to ładuj go dobre kilka godzin. potem zuzyj baterie i jak ci padnie to go nie właczaj ani nie ładuj przez jakieś 8 godzin potem bedzie wszystko ok. zrob tak jak ci mówie ja też często to mam kiedyś poruszałem ten temat na moim Arc S . :)

a z tym kernel to tak w 50% chodziło mi o aktualizacje bo wyskoczyła mi że moge i właśnie pisze w programie PC Companion że mam jakieś oprogramowanie (chodzi o wgrywane) a tylko kernela nie mam oryginalnego

• 0

nie nie opłaca się 4.4 cm na nasze telefony bo strasznie wolno chodzi. Kręcisz strasznie najpierw cos ci nie dziala potem chcesz kernel stock , niby masz jakis inny kernel i ci pc companion pokazuje update , skoro masz ics to nie masz juz update-ów wieć przestań kręcisz bo to jest denerwujące nie słuchasz co sie do ciebie mowi tylko sam sie upierasz na jakies customy, uwalisz telefon własnym egozimem zobaczysz ..