Bartosz Olbryś Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 czy istnieje szansa zainstalować którąś wersję CM na to urządzenie. To co jest na telefonie przyprawia mnie o mdłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Niestety - w tym momencie nie widzę portu/builda CM na to urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartosz Olbryś Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Kurcze, a nie ma informacji czy ogólnie będzie dostępne coś na tan telefon? Bardzo mi zależy na tym aby polskojęzyczny CM na nim zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jak już ma być port.. to najprędzej ruski, ale cisza..wogole o jakim kolwiek custom romie na ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaRkShAdOw Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bartosz Olbryś
czy istnieje szansa zainstalować którąś wersję CM na to urządzenie. To co jest na telefonie przyprawia mnie o mdłości.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi