Killer Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Po rootowaniu, będę mógł pobrać nowy soft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Telefon nie ma problemów z aktualizowaniem przez SEUS-a i PC Companion.Jak wgra się na nowo soft, przez podane wcześniej programy root poleci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killer Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Aha dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Spoko.W razie czego napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killer Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To powiedz mi jeszcze, czy przy instalacji tego romu stracę wszystkie aplikacje, sms i jakieś inne ustawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Istnieją kopie zapasowe, zachowujące podstawowe ustawienia takie jak sms, kontakty czy inne ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killer Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Aha.A jak stworzyć kopie zapasową aplikacji Androida i zapisywanie jako .apk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Aby wykonać kopię zapasową wybranych aplikacji:zainstaluj z Marketu za darmo File Experta;uruchom aplikację i naciśnij przycisk Apps w jej górnym rogu;na wyświetlonej liście aplikacji zaznacz te, których kopię chcesz wykonać;naciśnij w dolnym lewym rogu aplikacji przycisk Backup.Taki proces spowoduje, że wybrane aplikacje pod postacią plików .APK zostaną zapisane w lokalizacji /backup_apps na karcie pamięci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kapujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killer Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Nooo kapuje Jeszcze raz dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Spoko.Jak coś jeszcze będziesz porzebował to wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Do kopiowania danych najlepiej użyć titanum backup. Gdzieś widziałem poradnik na temat obsługi, postaram się kiedys taki napisać. Co do romów(softów), na chwilę obecną musisz poszukać w internecie, bo na forum nie ma, ale miło by było, jakbyś tu coś opisał. Soft wgrywasz przez Xrecovery lub CWM(te nowsze softy). Pc companion Ci zaktualizuje do Androida 2.1 maksymalnie. Jak to wszystko wgrać napisałem w dziale Xperia X8 http://forum.cyanoge...aniem/#entry125, w X10 jest bardzo podobnie. jak czegoś nie łapiesz nie przejmuj się, pisz.Co do titanum backup, jak chcesz, to mogę Ci powiedzieć mniej więcej co i jak. Kontakty lepiej eksportować ręcznie na kartę pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killer Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Dzięki Grzesiek, ale posłużyłem się radami spikersa i wszystko poszło ok Wiem też jak się wgrywa soft itd więc nie musisz mi tłumaczyć, a jak ktoś inny nie będzie wiedział jak i co to sam napiszę temat lub zajrzy tutaj i zasięgnie twej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 A jaki masz teraz soft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Spikers Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wydaje mi się, że ma androida 2.3.3, ponieważ wgrywał se go.Wszystko jest w tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Killer
Po rootowaniu, będę mógł pobrać nowy soft?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi