PolskiSqrwiel Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam. W tym romie mam problem z root. Kongo root wykrywa że telefon nie jest zrootowany. Gdy chcę go zrootować wyskakuj error.Głównie chciałem zainstalować xposed, grenify, seeder, lucky patcher ale to wszystko wymaga roota. A room teko tak jakby nie posiada. Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Chyba kingo root . https://docs.google.com/file/d/0B52bW9wMfktmNVJtRXRTNVFIUUU/edit spróbuj tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 hmm chińskie rzeczy. chyba też nie działa. To mi się pokazało po kilku min czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Debugowanie usb , nieznane zrodla i tryb msc wlaczony był ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jeszcze Sony PC Companion musi być zainstalowany, ale wyłączony (potrzebne są jego sterowniki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 https://docs.google.com/file/d/0B52bW9wMfktmc3hRbXdMcjFBWFE/edit masz pc companion. Musisz zainstalowac pc companion to wtedy wejda ci sterowniki no chyba ze chcesz sterownika z flashtoola tez bedzie szybko http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2635830 tylko musisz wybrac jakie chcesz sterowniki, model telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PolskiSqrwiel Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 tu chodzi oto że TYLKO na tym romie jest problem z rootem. Na innych wszystko ładnie śmigało Wszystko mam zainstalowane co potrzebne. Czyżby ten rom został stworzony z myślą że jest idealny i nie trzeba w nim nic zmieniać? Próbowałem też aplikacją Frameroot i też wyskakuje błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 jesli nie masz zadnej apki z rootem, nie zainstalowala sie to moze spróbuj jeszcze raz wszystko zainstalowac, no chyba ze ten rom ma bledy. Najwyżej zmień na inny może za jakiś czas poprawią to, też kiedyś mój kolega miał ten rom w samsungu i nie był zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PolskiSqrwiel
Witam.
W tym romie mam problem z root. Kongo root wykrywa że telefon nie jest zrootowany. Gdy chcę go zrootować wyskakuj error.
Głównie chciałem zainstalować xposed, grenify, seeder, lucky patcher ale to wszystko wymaga roota. A room teko tak jakby nie posiada. Pomoże ktoś?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi