NeoCM Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 [LG L90] ROOT sposobem vROOT W szybki sposób możecie uzyskać ROOT-a na tym smartfonie, możecie również spróbować z aplikacją Kingo ROOT Opis metody znajdziecie w tym temacie : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2108-vroot-szybki-spos%C3%B3b-na-root/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldolaso Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam, sprawdzałem, niestety wyżej wymieniona metoda nie działa z tym modelem - L90 (D405n) . Działa natomiast o wiele prostsza metoda "purpledrake": 1. ściągnąć purpledrake i rozpakować LINK2. podłączyć telefon w trybie debugowania pod pc3. uruchomić program4. nacisnąć [enter] gotowe mamy root. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dartalice Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam, sprawdzałem, niestety wyżej wymieniona metoda nie działa z tym modelem - L90 (D405n) . Działa natomiast o wiele prostsza metoda "purpledrake": 1. ściągnąć purpledrake i rozpakować LINK2. podłączyć telefon w trybie debugowania pod pc3. uruchomić program4. nacisnąć [enter] gotowe mamy root. Zeby ustawić tryb debugowania, trzeba uruchomić jakoś opcje programistyczne w telefonie tak?Mam ten sam model telefonu i potrzebuje przenieśc dane gry na kartę SD bo mi zajmuje praktycznie całą pamięc telefonu - 3GB danych. Pewnie rootowałeś, żeby przenieść dane na kartę? Czym przneosiłeś? Mam zainstalowany w telefonie Link2SD PlusMam nadzieję uda się nim przenieść te dane. ps.Nigdy nie aktualizowałęm wcześniej telefonu, znajomi mi odradzali, że później telefon może działać wolniej + rózne inne hocki-klocki. Ty aktualizowałeś swój telefon tak w ogóle? Bo może to zrobić przed zrootowaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jak będziesz chciał zaktualizować zrootowany soft, to prawdopodobnie uwalisz telefon.Jak coś to aktualizację przeprowadzaj bez roota, lub wgraj sam stock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dartalice Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak będziesz chciał zaktualizować zrootowany soft, to prawdopodobnie uwalisz telefon.Jak coś to aktualizację przeprowadzaj bez roota, lub wgraj sam stock. Tak czytałem o tym już na innym forum, jeśli kiedyś będę o tym myślał porządnie przejrzę fora internetowe. Dzięki mimo wszystko za troskę. ps.Właśnie zrootowałem go, troszkę trzeba było pozmieniać typ połączenia z komputerem ale udało się, PurpleDrake-Lite zrobił co trzeba. Potem wystarczyło już uruchomić Link2SD i przeniósł wszystko jak malina Nareszcie zwolniło się miejsce na aktualizacje innych aplikacji ufff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtlc Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Korzystając z PurpleDrake oraz innych programów cały czas jest waiting for device... Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 a vRoot z poradnika próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 @mtlc brak sterowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi