Arianv8 Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam Zainstalowałem dzisiaj Rom CM11 ( Neo/Neo V][KitKat 4.4.4][CM11.0] LegacyXperia i mam problem bo wykrywa mi ze mam 407 mb RAM a na MGSM pisze ze Neo V ma 512 mb RAM. nie sprawdzałem na oryginalnym romie ile NEO V ma ramu wiec proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Wszystko się zgadza, jest więcej niż na stock.Nie całe 512 jest pod użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Arianv8
Witam
Zainstalowałem dzisiaj Rom CM11 (
Neo/Neo V][KitKat 4.4.4][CM11.0] LegacyXperiai mam problem bo wykrywa mi ze mam 407 mb RAM a na MGSM pisze ze Neo V ma 512 mb RAM. nie sprawdzałem na oryginalnym romie ile NEO V ma ramu wiec proszę o pomoc
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi