Chupston Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Witam.Miałem kiedyś CM na swojej s3 i w ustawieniach gdzieś była opcja pozwalająca na wybranie jakie aktualizacje ma wyszukiwać.Wróciłem do stocka i znowu wgrałem CM i jakoś nie mogę tej opcji znaleźć. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ryoPL Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 "O telefonie", "Informacje o telefonie" tam poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ustawienia/Informacje o telefonie/ Aktualizacje CMZmieniasz na nightly i stabilnezapisujesz i wyszukujesz aktualizacji. Ps. to działa w przypadku ręczej instalacji CM.Jeżeli instalowałeś cm poprzez installator CM - to jej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Chupston Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ok dzięki. Właśnie chodziło o te aktualizacje CM ponieważ ich nie było. Wgrałem jakąś inną wersję przez CWM i jest już ok, temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Chupston
Witam.
Miałem kiedyś CM na swojej s3 i w ustawieniach gdzieś była opcja pozwalająca na wybranie jakie aktualizacje ma wyszukiwać.
Wróciłem do stocka i znowu wgrałem CM i jakoś nie mogę tej opcji znaleźć. Proszę o pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi