Witam. Wgrałem cm11 na moją Xperię L i chciałem wgrać Aparat z Xperii Z2 . Niestety podczas uruchomienia aparatu ( który wgrałem przez recovery, wgrywałem wersje z 3 źródeł) wyskakuje bląd : Niestety aplikacja aparat została zatrzymana. Przeprowadzałem z próby wygrania różnych wersji.
Czyściłem pamięć podręczną,wymuszałem zatrzymanie, czyściłem dane instalowałem jeszcze raz system, przywracałem fabryczne, wgrywałem przez recovery oraz też przez apk. Nic nie pomaga. Używam cm 11-20140710. Proszę o pomoc i z góry dzięki!
Pytanie
Marcin Krzaczkowski_22763
Witam. Wgrałem cm11 na moją Xperię L i chciałem wgrać Aparat z Xperii Z2 . Niestety podczas uruchomienia aparatu ( który wgrałem przez recovery, wgrywałem wersje z 3 źródeł) wyskakuje bląd : Niestety aplikacja aparat została zatrzymana. Przeprowadzałem z próby wygrania różnych wersji.
Czyściłem pamięć podręczną,wymuszałem zatrzymanie, czyściłem dane instalowałem jeszcze raz system, przywracałem fabryczne, wgrywałem przez recovery oraz też przez apk. Nic nie pomaga. Używam cm 11-20140710.
Proszę o pomoc i z góry dzięki!
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi