kinomam0 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 WitamJest juz łatwy i wygodny sposób na Root-a w naszych xperiach m2 (osobiscie robiłem).Wymagania :Podstawowa wiedza Stockowy Rom (ten od producenta - android 4.3.)Wchodzimy na strone przy uzyciu naszej xp m2 i klikamy pobierz https://towelroot.com/Uruchamiamy towelroot i wybieramy opcje "make it ra 1n"Telefon sie resetuje i instalujemy supersu z google sklep , oraz busybox-a dla pełnego rootaPo wszystkim możemy usunąć towelrootJest też opcja wykonania roota przez narzedzie zwane flashtool , lecz osobiscie nie probowalem Pzdr... I przypomina że nikt z forum , oraz ja , nie ponośimy odpowiedzialnosci za uszkodzenia jednym slowem : Robisz wszystko na własna odpowiedzialnosc.Pzdr. Odważnych Oryginalny temat : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Łyczba Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 niedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 masz nowsze firmware? Podaj wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Towelroot działa na androidzie 4.4.3, na wyższych wersjach softu już niestety nie...Sorry za odkop, ale napisałem to dla "potomności", żeby nie było dziwnych pytań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Dobrze, że napisałeś. Przynajmniej każdy będzie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi