Gość Remix Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam, posiadam CM 11 nieoficjalny, dziś nagrywałem testowe wideo w hd 720p i się okazało, że po 10 min automatycznie przestaje nagrywać. Dlaczego tak jest i idzie ten limit wyłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Poszperaj w ustawieniach... jeśli nic nie zadziała, to sprawdź inną aplikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Remix Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 W ustawieniach nie mam nic, mam kartę sformatowaną na fat32, i słyszałem, że to jest problemem, jeśli sformatuje kartę na NTFS to wszystko będzie działało jak do tej pory ? Myślałem, że android zaleca mieć właśnie kartę na fat 32, jeśli zmiana na NTFS nie wpłynie w żaden sposób na szybkość, stabilność i działanie/stabilność systemu to zmienię to. Zmiana na NTFS oczywiście pozwoli na zapis filmików video powyżej 4GB a 4GB=10min nagrywania w tym przypadku. Proszę o rady / pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ile masz wolnego miejsca na Karcie SD i Pamięci Telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Remix Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 628,57 MB ROM, SD 6 GB 4 filmiki pod rząd nagrałem i każdy z nich po 10 min automatycznie się wyłączył. Kartę mam sformatowaną na fat 32, mam cm 11 od devil kin najnowsza nieoficjalna wersja. Każdy z filmików waży 625 MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Veeon Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 @Remix W takim przypadku nie wiem o co chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Remix Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Cholercia... wypowie się ktoś inny ? Bardzo mi zależy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Nie widzę powodu dlaczego zmiana na ntfs miałaby przedłużyć nagranie filmów. Maksymalny rozmiar pliku na partycji Fat32 to 4 GB więc nie powinien tu leżeć problem.Sprawdź czy na pewno źródłem nagrywania jest Karta pamięci SD. Dziwnym trafem pamięć telefonu ma około 625 MB, tyle co nagrywane filmy. Być może jest tak że najpierw nagrywa na Pamięć telefonu a potem je linkuje na karte SD.CM 11 masz nieoficjalny - powiedz mi - czy to port, czy jest to skompilowany rom ze źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Remix
Witam, posiadam CM 11 nieoficjalny, dziś nagrywałem testowe wideo w hd 720p i się okazało, że po 10 min automatycznie przestaje nagrywać. Dlaczego tak jest i idzie ten limit wyłączyć ?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi