Rafal_0 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Tablet Galaxy Tab P1000Mam problem bo nie chcą mi działać aplikacje google (gapss'y)Nie mam sklepu Play, a inne aplikacje Google np. Gmail, hangouty, Google Muzyka, Google+ są a Sklepu Play nie ma i gdy włączam którąś z tych aplikacji to wyświetla się komunikat że Usługi Google nie działają("Usługi Google Play, od którychzależy działanie niektórych aplikacji, nie są obsługiwane na Twoim urządzeniu. Skontaktuj się z producentem, by uzyskać pomoc.") , nie wiem co jest nie tak.Cyanogen Mod 11 Nightly Android 4.4.4Gapsy do CM11 w recowery(CWM) wyświetla że 4.4.3 Za to na CM10.2 Gapsy działają, ale trochę nazw jest po angielsku w systemie.Wiadom że bym chciał używać już Androida KitKat 4.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Próbowałeś zainstalować inne Gaaps'y ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 10.2 to jb, 11 to kit kat - te same gappsy nie zadzialaja. Na xda jest mega temat z Gappsami od ParanoidAndroid - dzialaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Próbowałem instalować gapsy od CM10.1 do CM 11 i też nie działa.Próbowałem też instalować Gapss'y z XDA( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2560364 ) i też nie działa. Więc raczej zostaję na CM10.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 Spróbuj tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Error (status7) wywaliło komunikat żeby zainstalować Mini Modular Gapss - przy gapss'ach [GOOGLE STOCK PACKAGE]to samo jest gdy instaluję gapss [MICRO MODULAR PACKAGE] Jestem znów na CM10.2 ale nie mam root'a a wcześniej miałem, jak zrobić aby root był z powrotem, najlepiej bez instalacji na nowo CM10.2 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Hmm wgraj to : UPDATE-SuperSU-v1.34.zipTo jest on chinfireCo prawda do Xperii, ale on jest od SONY.Zainstaluj poprzez CWM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mimo poprawnego zainstalowania w recovery, SuperSu jest jako aplikacja, ale nie mam root'a.Mam obecnie CM10.2 czyli Android 4.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 A aplikacja typu farmaroot próbowałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Nie próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Tylko to nic ci nie da.Ja tak miałem z Xperii ZZablokował się jakimś cudem superSU.I nie dało się go dograć ani usunąć.Więc musiałem zaczynać od stocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Aplikacja nie działaJuż dwa razy zaczynałem od stocka, wgrałem roota, był root na stocku i działał, ale gdy zainstalowałem CM10.2 to już nie ma roota.Z kolei na CM9.1 root jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 sprawdź w pliku zip czy jest aplikacja supersuer.apk w system/appDziwne te cm 10.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 znalazłem plik z root'em na xda do CM10.2http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 to samo Ci wysłałem, tylko starszą wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Przecież CM 10.2 ma SuperUsera standardowo od CWMTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 CheQ ale nie miałem roota.NeoCM ale ten plik nie zadziałał od Ciebie na screnie widać że nie zadziałał, dziękuję za szybkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) a w ustawieniach deweloperskich co masz ustawione? Uprawnienia root - tam masz wybór poniędzy adb, aplikacjami i adb i aplikacje Edytowane 25 Czerwca 2014 przez NeoCM literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_0 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 " poniędzy adb, aplikacjami i adb i aplikacje " to też robiłemrozwiązałem problem, znalazłem plik na XDA do CM10.2 "UPDATE-SuperSU-v1.51.zip"http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2385102I działa, jest root.Dziękuję wszystkim za pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi