jay de hawk Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 mam problem z dzwonkami , działa tylko domyślny. Po przypisaniu dzwonka do konkretnego kontaktu i tak działa domyślny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 a WYŁĄCZ i włącz telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jay de hawk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 to raczej nie rozwiązuje problemu , podejrzewam że to ma kakiś związek z synchronizacją z kontaktami google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Czy ustawiasz przez menadżer plików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jay de hawk Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 próbowałem ustawiać na różne sposoby: przez systemowe ustawienie, przez solid explorera i rings extended. Niestety nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jay de hawk
mam problem z dzwonkami , działa tylko domyślny. Po przypisaniu dzwonka do konkretnego kontaktu i tak działa domyślny
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi