Jarekelblag Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Jak w temacie wyzej. Nie moge znaleźć opcju usuń. Pojedyńczo lub hurtowo to juz mi obojetne. Ale jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tylko kontakty chcesz usunąć? czy zawartość telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Tylko kontakty, mam słupy, których nie potrzebuje i chcę się ich pozbyć, nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kliknij w ksiazce telefonicznej menu i powinna byc opcja usun. Kliknij i wybierz wszystkie. Inna opcja to ustawienia/synchronizacja - jezsli masz kontakty z gmail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jarekelblag Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kliknij w ksiazce telefonicznej menu i powinna byc opcja usun. Kliknij i wybierz wszystkie. . - niestety w menu nie ma opcji usuń (do wyboru tylko: kontakty do wyświetlenia, importuj/eksportuj, konta, ustawienia).Inna opcja to ustawienia/synchronizacja - jezsli masz kontakty z gmail. - tak do tego już doszedłem.Nie mogę znaleźć opcji usuń, chociażby jednego kontaktu :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jarekelblag
Jak w temacie wyzej. Nie moge znaleźć opcju usuń. Pojedyńczo lub hurtowo to juz mi obojetne. Ale jak to zrobić?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi