Veeon Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 MildWildMildWild to ROM bazowany na AOSP Gingerbread, Opracowany z CyanogenMod GitHub i z najnowszego Euroskank CM7. UWAGA ! Ja, jak i forum nie bierze odpowiedzialności za uszkodzenia doznane w wyniku złej instalacji ROM'u ! ●Wymagania:-ROOT-Telefon-CWM Recovery ●Zalety:Pełna PersonalizacjaCzysty, Szybki i stabilnySoftkey`e na Statusbarze (Nawiguj do Ustawienia > MildWild Settings > Ustawienia dla tabletów)Xperia LauncherGenie-Widget: MildWild editionMOTOBLUR DeskClock Alarm (Zegar -> Alarm -> Ustawienia -> Alarm Alert Screen -> MOTO BLUR)PlikHosts do blokowania reklamSzybkie UIAndroid Bug 8219321 naprawionyInne tweaki i mod`yZaktualizowane systemowe biblioteki i JęzykiGoogle AppsWspierany "a2sd" Działa na każdym hbootWiele więcej... ●Instalacja:Recovery Factory reset > Wipe Cache + Dalvik > Wipe Battery Stats. Instalacja romu > Reboot Recovery Instalacja update > restart==================================================================================Po instalacji romu najlepiej "na czysto" go dopalić. Potem wejść do recovery i wgrać update. ●ROM: http://d-h.st/81Y●ROM Update: http://d-h.st/5rk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A czy mógłbyś to wytłumaczyć po ludzku? Jestem nowy na forum i chciałbym to grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A czy mógłbyś to wytłumaczyć po ludzku? Jestem nowy na forum i chciałbym to grać Masz jak byk napisane w punktach.Zanim się za to zabierzesz radzę poczytać.Bo można zabić telefon jak się nie wie co dokładnie z nim robi.Od siebie dodam że musisz w pierwszej kolejności złamać bootloader,potem root,custom recovery i dopiero instalacja.Miałem ten custom kiedyś na Desire i bardzo polecam na ten telefon.Jeden z najlepszych Romów na tego staruszka już 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Poczytałem, już wiem co mam robić .Tylko jest jeden problem. Na moim htc nie działa przycisk "vol -"i nie mogę włączyć recovery mode...Jest jakiś inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jest, jak masz roota i wgrane custom recovery, to albo z hboota, albo ściągnij terminal emulator i wprowadź takie komendySu (enter)(Przyznaj prawa roota)Reboot recovery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zacksu22 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Poczytałem, już wiem co mam robić .Tylko jest jeden problem. Na moim htc nie działa przycisk "vol -"i nie mogę włączyć recovery mode...Jest jakiś inny sposób?To co kolega wyżej napisał lub naprawa samodzielna tego przycisku.Znam to mi też padł ten przycisk po zrobienia roota i reszty.Jakoś potem go czymś zastapiłem (sliders widget czy jakośtak).A potem sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrShaper Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzięki!Myślę, że już można zamknąć ten temat. (Nie było to pisane wyłącznie dla mnie, ale tu jest wszystko jak na dłoni )Telefon śmiga, aż miło .W końcu wymieniłem przycisk (kosztowało mnie to około 30 zł).Opłaca się wgrać ten ROM, telefon bardzo przyspiesza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Dzięki!Myślę, że już można zamknąć ten temat.To jest poradnik jego się nie zamyka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor87 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Możliwy upload plików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi