ptaku Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 jak dobrać grapps skoro nie mają one normalnych nazw tylko jakieś ciągi znaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Wybierz te gappsy http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadius Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Mam pytanie co do Galaxy S3 w wersji NEO. Orientuje się ktoś na ile warto zmieniać seryjnego KitKata 4.4 na CM11? Na galaxy S2 przeskok był ogromny, jak jest tutaj? I kolejna kwestia - widziałem że jest już opcja wgrania CM12. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 CyanogenMod na niego jest : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3-neo/orig-development/rom-cyanogenmod-12-s3-neo-t2983109Ale na forum nie mamy nic o nim jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly66542 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam. Jestem nowy na tym forum i chcę zainstalować CM 11 ale mam kilka pytań. Czy wszystko działa stabilnie? Czy da się wysyłać i odbierać mms? Kiedyś miałem CM na ace2 i nie szło. Teraz mam system z s5 mini i mam już dość tych lagów. Testowałem już nie jeden system oparty na stocku i jestem średnio zadowolony. Albo mój tel jest jakiś felerny. Więc czy wszystko działa na tym CM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @upTestuje go właśnie. Opłaca się wrzucić. Jest mega szybki, bardzo dobre zarządzanie ramem, żadnych zacięć, zmuł. Zmieniłem tylko launcher na Nova. Używam do sms apki go sms i nie ma problemu z smsami jak i mmsami.Masz jakieś pytania ?Pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly66542 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Super. Dzięki za odpowiedź. Wieczorem go wrzucam. A co z blokowaniem sms i połączeń? jest taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Blokowaniem w jakim sensie ?Chodzi ci że hasło na wiadomości i połączenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly66542 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 blokowanie niechcianych numerów. Np. jakieś reklamy. Czarna lista. Już wgrałem i jest ta opcja ale mms mi nie działają. Nie mogę ani wysłać ani odebrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 MMS to standardowy problem CM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly66542 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Czy jest na to jakieś rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie ma rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly66542 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mam taki problem, gdy chce włączyć aparat wyskakije komunikat "nie mozna połączyć się z aparatem" pomaga tylko ponowne uruchomienie telefonu jednak nie na długo. Ktoś wie jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 A próbowałeś innej aplikacji? Google Camera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly66542 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Tak. I ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Zobacz tu : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/themes-apps/17-fixed-camera-app-lib-cm-aosp-roms-t2505973 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.billgbennett.camerafix&hl=pl jak nie to full wipe i na nowo rom wrzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly66542 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Dzięki. Pomogło Jeśli ktoś wiedział by jakiś fix na mms to bym prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Forson Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam. Udało mi sie zainstalować cm (cm-11-20150302-NIGHTLY-i9300 ) wszystko pięknie lata jest jednak jedno ale. Nie mogę zainstalować sklepu play . Co z tym zrobić ? Przepraszam zle sprecyzowałem zainstalować się da ale nie włącza sięOK zrobiłem gappsa nie zainstalowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shady08 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Witam.Gdy póbuję zainstalować cyanmoda przez rocovery, dostaję komunikat: Failed. Z tego co widzę, to problemem jest brak pliku MD5. Plik zip pobrany z ofivjalnej strony CM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Daj zdj albo podaj treść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojlas Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam. Jestem zielony w tym temacie Chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył od A-Z jak wgrać CM11. Mam obecnie andka 4.3 z niebrandowanym softem. Niestety telefon tnie się nie miłosiernie dlatego postanowiłem przesiąść się na "czysty android". Pobrałem tą wersję CM ( cm-11-20151115-NIGHTLY-i9300.zip) oraz cm-11-20151115-NIGHTLY-i9300-recovery.img . Zaopatrzyłem się również w Odin v3.10.7. Chciałbym teraz zrobić backup files na PC jakby się coś skiśić miało. Jak to zrobić? Telefon roota ma (ale jakiego to nie mam pojęcia, rootowałem wg filmiku na YT) - korzysta z Titanium Backup. SuperSU bodajże. Gappsy mam stąd Gapps CyanogenMod 11. Na forum nie potrafiłem znaleźć. Tak więc przechodząc do meritum ktoś mógłby mi wytłumaczyć jak wgrać CM? Czy jest on po PL? PS. Czy starczy jak wszystko zrobię wg tego filmiku tylko, że z moją wersją CM? Jedak za nim zacznę to robić chciał bym zrobić recovery, obraz telefonu tak abym mógł wrócić do tego co miałem gdyby coś poszło nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 @bojlas Poszukaj w dziale S3-jki. Wszystko masz tam pod ręką i zrozumiale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgi84 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tu patrzyłeś:http://forum.cyanmod.pl/index.php?/topic/869-Jak-wgrać/zainstalować-CyanogenMod-Samsung-Galaxy-S-III-i9300Są działy dla danych modeli telefonów, tam zaczynaj poszukiwania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojlas Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Linki z gappsami nie chodzą wgl. Niektóre fora nie chcą mi się wczytać dlatego pytałem Czy mógłbym prosić o gappsy pod wersję: cm-11-20150901-SNAPSHOT-XNG3CAO3G0-i9300 oraz cm-11-20151115-NIGHTLY-i9300 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 http://cyanmod.pl/gapps i wybierz Cyanogenmod 11 najlepiej mini. Mniej zajmują I jak to linki z gappsami nie chodzą? U mnie jest bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi