bojlas Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dobra. Jakoś dałem radę cyan już śmiga Teraz instaluje apki z google playa. Zobaczymy jak się będzie sprawował Jak sprawdzić jaką ma się wersję bootloadera? Jak dograć jakieś efekty ala touchwiz? Efekt wody podczas blokowania np. ? Jak zmienić ekran odblokowywania tel? Chcę po prostu po przesunięciu gdziekolwiek palcem żeby ten się odblokował, a nie tak jak teraz, że mam wybór między przeglądarką www, muzyką, galerią, sms, kontakty? Jak dodać słownik ortograficzny itd. do T9? Teraz T9 jest szajski bo nie rozpoznaje polskich wyrazów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Sk Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dobra. Jakoś dałem radę cyan już śmiga [emoji14] Teraz instaluje apki z google playa. Zobaczymy jak się będzie sprawował [emoji14]Jak sprawdzić jaką ma się wersję bootloadera? Jak dograć jakieś efekty ala touchwiz? Efekt wody podczas blokowania np. ? Jak zmienić ekran odblokowywania tel? Chcę po prostu po przesunięciu gdziekolwiek palcem żeby ten się odblokował, a nie tak jak teraz, że mam wybór między przeglądarką www, muzyką, galerią, sms, kontakty? Jak dodać słownik ortograficzny itd. do T9? Teraz T9 jest szajski bo nie rozpoznaje polskich wyrazów itp.Wgraj sobie jakiegoś launchera, polecam Nova. Co do slownika zainstaluj z google play "klawiaturę google". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojlas Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Wgraj sobie jakiegoś launchera, polecam Nova. Co do slownika zainstaluj z google play "klawiaturę google".Ok. Pobrałem z chomika Nova Launcher Prime 4.1.0 zobaczy jak się spiszę. Klawiatura się naprawiła dzięki Czy warto instalować antywira na smartphonie? Miałem zawsze Avast Mobile i zastanawiam się czy warto go powtórnie wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 @bojlas Nie warto, tylko niepotrzebnie zajmuje miejsca i zabija baterię. Wystarczy, że to co chce uzyskać pozwlenie, a jest podejrzane to nie dawaj mu i tyle. Android ma to do siebie, że żeby go zawirusować trzeba dać tym wirusom zezwolenie lub nieopatrznie go zainstalować. Tak to jesteś bezpieczny bez antywira 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojlas Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Jest jakiś sposób na połączenie się z WiFi na którym dostało się "bana" - trudno stwierdzić chodzi o szkolne WiFi i wiecznie jest błąd autoryzacji. Pewnie na MAC telefonu poszło. Czy da się to jakoś obejść. Znajomi bez problemowo się łączą z siecią ale mają nowe fony, mój już jakiś czas chodził na tym WiFi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Zmień Rom, mi zadziałało, w sensie wgraj inny połącz się i powinien działać potem spróbuj jeszcze raz z tym cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojlas Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Miałem na myśli, że na oryginalny softcie dostałem bana, a teraz zmieniłem na CMa niestety nadal mnie nie łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busku Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 skąd wziąć gappssy do CM11? Link z peirwszej strony nie działa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 http://cyanmod.pl/gappsWysłane z mojego unknown przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busku Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 dzięki za szybką odpowiedź, mam zamiar zainstalować tą wersję romu cm-11-20160115-SNAPSHOT-XNH0E0O00N-i9300-recovery.img, czyli najnowszy CM11, czy jest on najstabilniejszą wersją 11? Czy lepiej zainstalować od razu najnowszy CM13? I które gappsy instalować, CM11 Aroma, Standard czy mini Standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiksme Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 2 godziny temu, busku napisał: cm-11-20160115-SNAPSHOT-XNH0E0O00N-i9300-recovery.img A czy to nie jest tylko recovery ? To jest najnowszy snapshot https://download.cyanogenmod.org/get/jenkins/144360/cm-11-20160115-SNAPSHOT-XNH0E0O00N-i9300.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busku Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 dziękuję Dominik, a czy ktoś się orientuje jak GPS chodzi na tym romie? zależy mi, żeby działał nie gorzej niż na stockowym :). czym się różnią gappsy aroma, standard i ministandard? które polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Aroma standard zawiera pełną paczkę Gapps'ów , a mini starndard ma tylko to co niezbędne. Tak naprawdę to bez znaczenia bo podczas instalacji wybierasz co chcesz i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busku Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ehh, myślałem, że to będzie najstabilniejsza wersja CM na S3, a już mi aparat wykrzaczył :/. Na początku aparat się włączył, a teraz wyskakuje komunikat: "Błąd aparatu. Nie można połączyć się z aparatem". Wie ktoś jak to rozwiązać? ściągnąłem apk do robienia zdjęć ze sklepu play, nie działa aparat wgrałem fixa z tej strony http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505973, aparat póki co ruszył, ale jakość wykonywanych zdjęć zdecydowanie gorsza niż na stockowym romie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Illutorium Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 44 minuty temu, busku napisał: Ehh, myślałem, że to będzie najstabilniejsza wersja CM na S3, a już mi aparat wykrzaczył :/. Na początku aparat się włączył, a teraz wyskakuje komunikat: "Błąd aparatu. Nie można połączyć się z aparatem". Wie ktoś jak to rozwiązać? ściągnąłem apk do robienia zdjęć ze sklepu play, nie działa aparat wgrałem fixa z tej strony http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505973, aparat póki co ruszył, ale jakość wykonywanych zdjęć zdecydowanie gorsza niż na stockowym romie Spróbuj z późniejszej i bardziej aktualnej wersji -> http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/cyanogenmod-12-1-t3345690 albo http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-temasek-s-unofficial-cyanogenmod-12-t3086689 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi