Od jakiegoś czasu mam problem z karta sim. Niby pobrałem ustawienia internetu i mms ale nic. Gdy chce ręcznie połączyć się to wyskakuje komunikat taki jak w temacie. Karta jest z orange, telefon zakupiony na tablicy, jedynie co to pod bateria jest twardą kleista maź pachnąca jak kawa, ale to chyba nie jest problemem jak dopiero 2 tyg temu mam ten problem.
Czasem na piasku powiadomień pojawia się czerwony trójkąt. Wybrana sięeć(orange) nie jest dostepna...... Transfer danych nie działa Aktualnie mam ultimatehd 501 Kernel the alience 15
Pytanie
Mrozik7
Witam
Od jakiegoś czasu mam problem z karta sim. Niby pobrałem ustawienia internetu i mms ale nic. Gdy chce ręcznie połączyć się to wyskakuje komunikat taki jak w temacie. Karta jest z orange, telefon zakupiony na tablicy, jedynie co to pod bateria jest twardą kleista maź pachnąca jak kawa, ale to chyba nie jest problemem jak dopiero 2 tyg temu mam ten problem.
Czasem na piasku powiadomień pojawia się czerwony trójkąt. Wybrana sięeć(orange) nie jest dostepna......
Transfer danych nie działa
Aktualnie mam ultimatehd 501
Kernel the alience 15
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi