PeliKan Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @lenovoa760 apka do apn'ów i ustaw apn, albo, z strony play'a pobierz apn na Twoje urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenovoa760 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Na takie proste rozwiązania to już wpadłem Na stronie play nie ma lenovo a760 a apke do APN mam tą co chyba każdy od Więcka tylko, nie bardzo wiem co tam wybrać? Jak wybiorę 26017 to mam ustawienia aero2 a jak domyślnie jest 26006 i wybieram play to ustawienia są złe. Na stronie Play podali wszystko http://forumplay.pl/showthread.php/2808-Konfiguracja-Internetu-i-MMS-w-Play-android-ios-windows-phone-i-inne-ale ja tego nie mogę wprowadzić ręcznie, nie mogę dodać nowego punktu dostępu ani edytować wielu opcji w tym istniejącym. A te opcje które mogę edytować i tak się nie chcą zapisać Telefon mam zrootowany za pomocą Kingo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 @lenovoa760 wybierz inny model na stronie konfiguracji play'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenovoa760 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wybierałem A390 ale dostałem tylko smsa z informacją że jak przyjdzie sms konfiguracyjny mam go zainstalować a ten nigdy nie przyszedł A wysyłałem kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi