Łukasz Bethke Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Doba Pany mam juz ten program rashr-tool. chce go wlaczyc na telefonie i wyskakuje mi komenda ,,device not rooted. please root it. more information under''. co z tym? przypuszczam xe musze z rootowac telefon, ale jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 [uniwersalny root dla większości urządzeń.] tym spróbujZ tego co pisze to nie jest wymagany root Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Bethke Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 ok. mam cwm recovery wszystko ladnie pieknie tylko ze jak chce zrb ten punkt instalacji (Powrót do głównego interfejsu install zip z sdcard -> wybierz zip z sdcard -> Wybierz ROM ) to nie moge znalezc pliku romu na karcie sd a wrzucilem go i jest na tej karcie, tylko no po prost cwm go nie widzi, a daczego? nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Sprawdź dokładnie jeszcze raz czy dobrze umieściłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Bethke Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 no tak jak pobrałem ten rom tak wrzucilem. spakowany w rar. nic nie ruszalem. wrzucilem na karte sd. nie do jakiegos konkretnego folderu tylko po prostu na karte sd. moze to bedzie wazne co powiem, ze w moje CWM recovery wchodze poprzez Program RASHR-TOOL a nie jak wszyscy poprzez vol+ vol- i przycisk power. Ma to jakies znaczenie jak wchodze w to recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie ma to żadnego znaczenia. Czy możesz zrobić screena struktury folderów która się wyświetla w recovery? Dodaj zdjęcia do załącznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor72 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Rom wrzuć do pamięci wew telefonu u mnie cmw z sd też nie widzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Bethke Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 w wewnetrznej tez nie widzi;/Ok. Zainstalowałem ROM. Martwi mnie w nim jedna rzecz. otoz mam telefon na dwie karty sim, w poprzednim Rom_ie przy wysyłaniu sms-ow mialem do wyboru z jakiej karty moge wysłac a w tym tego nie ma niestety. Moge zrobic w ustawieniach ze bede wysylal albo z sim1 albo z sim2 albo z obu. i wtedy telefon najwidoczniej sobie losuje z ktorej ma wysylac... sa jakies aplikacje do tego albo poprawki zebym mogl sam przed wyslaniem sms-a z ktorej karty sim ma to wyslac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimak77 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Skad pobrac ten plik rom bo nie moge znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Z tym linkiem sobie poradzisz? https://docs.google.com/uc?id=0B6XG1jaGYH-uY3lzTGFONnZDcHc&export=download 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimak77 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Z tego linku juz korzystalem , pobralem -jest tam 5plikow ,ale ktory jest z systemem zeby wgrac przez cwm recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Nie wypakowujesz tylko instalujesz cały zip przez recovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimak77 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 ok,dzieki . Niestety recowery nie widzi plikow ,musze chyba wgrac inne recowery tak jak to bylo juz opisane .czy moge prosic o instrukcje jak to zrobic-jak wgrac to cwm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Znalazłem TWRP recovery-twrp.imgInstalujesz przez https://play.google.com/store/apps/details?id=de.mkrtchyan.recoverytools Proszę bardzo już pisałem o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimak77 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 ok,tylko mozesz mi dokladniej wytlumaczyc jak zainstalowac w tel Google Play zeby pobrac TWRP, bo przeciesz mam teraz wszystko po chinsku i nie mam tej aplikacji .A jak to recznie zainstalowac to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Gappsy zainstalowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimak77 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Jak zainstalowac GAPPSY -tak samo jak rom?Udalo mi sie wgrac wkoncu ten system niestety nie mam j.polskieg i klawiatury qwerty -da sie cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Wykonałeś wipe? Gappsy instalujesz tak samo jak rom.Spolszczenie aplikacją https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwadrat Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Cześć wszystkim. Mam takie pytanie. Kupiłem właśnie S8 A7600. Wszystko ok,ale: różne dziwne chińskie apki, mnóstwo krzaczków, itd. Jest osoba, która może mi pomóc z wgraniem rom, itd? Jestem kompletnie zielony, a znajomi nastraszyli mnie, że mogę całkowicie zabić telefon. Zapłacę. Bardzo mi na tym zależy.Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @kwadrat Nie musisz takich propozycji rzucać Poszukaj w odpowiednim dziale i gdybyś czegoś nie rozumiał to zadaj pytanie, a na pewno ktoś się odezwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwadrat Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @kwadrat Nie musisz takich propozycji rzucać Poszukaj w odpowiednim dziale i gdybyś czegoś nie rozumiał to zadaj pytanie, a na pewno ktoś się odezwie Oj pytań, to ja mam już w głowie chyba za dużo:) Boję się je zadawać, bo wstyd będzie wielki:) Nawet o model telefonu: mam lenovo S8 A 7600. Tutaj, jest napisane o lenovo a760, ktoś wkleił zdjęcie tel na początku tematu i...no kurde, mój inaczej wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie wygrywaj romu bo jeszcze telefon uceglisz. A760 to nie A6700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwadrat Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie wygrywaj romu bo jeszcze telefon uceglisz. A760 to nie A6700Ok, dzięki. Próbuję to jakoś wszystko do kupy poskładać, może coś ogarnę, a może znajdę odpowiednią osobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Na przyszłość - nie cytuj postu do którego się odnosisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenovoa760 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Panowie pomóżcie Nie używam już tego beznadziejnego aero2, w telefonie siedzi tylko jedna karta PLAY w 1 slocie oczywiście. Robiłem ostatnio twardy reset bo telefon mulił już strasznie i nie mogę teraz wysyłać ani odbierać MMSów. Wcześniej jakoś to zrobiłem ale nie mogę teraz za cholerę tego zrobić. Możecie mi krok po kroku napisać jak to zrobić? Zakładając, że telefon jest świeżo po resecie oczywiście. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi