NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) VRoot - Szybki sposób na ROOT Jest jeden z kilku dostępnych aplikacji, które wgrywają za nasz uprawnienia administratora.Działa na zasadzie Jedno kliknięcie do ROOT-a. Ważne:Program jest w języku chińskim!Wykorzystujesz go na własne ryzyko Wymagania:Zainstalowane sterowniki USBWłączony tryb debugowania USB w telefonieProgram VROOT : http://www.mgyun.com/vroot/UpdateLogLUB: VRoot_1.7.6.6348_Setup.rarAktualizacja do wersji 1.8.0 : http://products.mgyun.com/api/downjump?id=2233Pobieramy program VROOT Instalujemy go Odpalamy i podłączamy telefon pod port USB Upewniamy się, iż jest włączony tryb debugowania USB, program zacznie wyszukiwać sterowników dla telefonu Jeżeli program znajdzie sterowniki to pokaże nam się taki komunikat : Teraz klikamy na zieloną opcje w dolnym rogu (ROOT) i zaznaczamy opcję ptaszkiem jak na w/w screenie Czekamy, aż program zakończy instalację Mamy ROOTa! ALE... Na liście aplikacji zobaczycie chiński odpowiednik ROOT-a. Musicie wejść w Google Play i zainstalować ang wersję SuperSU Jeżeli znajdziecie i zainstalujecie aplikacje to w nią wejdźcie i aktualizacje zasoby. Po instalacji możemy usunąć Chiński odpowiednik ROOT-a. M.in tym samym programem.c Edytowane 2 Lutego 2015 przez NeoCM 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Działa na Blow 107h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior eks Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Siema :DDmam problem z odinstalowanie odpowiednika chińskiego roota .. pomożecie ? co i jak powinienem zrobić ? Pozdrawiam :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 w aplikacjach odinstaluj, a sam root, zrób ta sama metodą tylko ze zamiast root pojawi sie unroot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PierogiRuskie98 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Root ogółem działa bo mi apka "root checker basic" pokazuje że root jest i ma się dobrze Aczkolwiek mam HTC Desire 310 i mam problem z apką SuperSU ponieważ pisze mi "granted supersu to get root premission" i instalowanie się nie powiodło... bo pyta o aktualizacje SU binary. HELP!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 To zaktualizuj poprzez google play binary i będzie okey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piston Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Root failed :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Root failed :/j Jaki telefon Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piston Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Lg L90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 a miałeś aktualizacje systemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piston Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 to dlatego nie możesz wykonać roota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebachuck15 Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja też swojego nie mogę zrotowac ale ja mam KNOXWysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 knox nie ma nic do rootaW twoim przypadku cf-root, dział dla twojego modelu- jest tam opis jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam,Niestety, posiadając Kruger&Matz LIVE2 po aktualizacji również nie mogę wykonać root'a. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Spróbuj innymi metodami które są na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Sprawdzałem, nic. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazz Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Przy moim SGS I9000 wyskakuje, że tryp debugowania nie jest aktywowany, a trzy razy sprawdzałem - i za każdym razem aktywny był. Co się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A sterowniki masz zainstalowane (samsung kies)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazz Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 KIES nie instalowałem, ale ów program chiński sam mi jakieś instalował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 to wada tych programów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbogdan Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 LG P880.Czy jest CM? i jak to zrobić? jestem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 LG P880.Czy jest CM? i jak to zrobić? jestem zielonyhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/490-poradniki-romy-i-mody/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam,Proszę o zmianę "VRoot" na "iRoot" żeby nie wprowadzać użytkowników w błąd. update to update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Sawczyn Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Hej, program jest już w wersji angielskiej (nie w pełni) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi