Mrozik7 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Witam. Czy jest możliwość dodania funkcji pokaż dotknięcia do Cm 10.2? Chodzi mi o taką kropeczek/kuleczkę lub coś co wyświetla się tam gdzie się dotknie ekranu. W ustawieniach nie widzę niczego takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Pokaż screen, bo nie wiem o co ci chodzi.. Wydaje mi się, że HOLO lub coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 jak miałem adnroida 4.0.4 to w zakładce na samym dole w opcjach programistycznych było do zaznaczenia "pokaż dotknięcia".wtedy taka białą kropka biegała pod palcem gdy się dotknie ekranu wygląda to mniej więcej tak jak w załączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Nie rozumiem.Chcesz po prostu włączyć debugowanie USB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 nieee to jest przykład, nie patrz na tło. chciałeś abym ci pokazał jak wygląda włączona ta funkcja. I moje pytanie to czy jest jakiś dodatek aby takie coś wgrać i mieć na stałe do CM 10.2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Powinno być "Pokaż dotknięcia" w opcjach programistycznych.Masz w ogóle opcje programistyczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie. Nie widzę takiej zakładki opcje programistyczne w CM10.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wszystko jest... czytaj tu : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1055-cyanogenmod-jak-w%C5%82%C4%85czy%C4%87-debugowanie-usb/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 LOOOOOOOOOOOOOOOOL dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mrozik7
Witam.
Czy jest możliwość dodania funkcji pokaż dotknięcia do Cm 10.2? Chodzi mi o taką kropeczek/kuleczkę lub coś co wyświetla się tam gdzie się dotknie ekranu. W ustawieniach nie widzę niczego takiego.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi