Saddev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam was! Który smartphone polecacie? A może macie inną propozycję do ok. 1200zł(na allegro)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 HTC One M7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 A ile kosztuje bo założę się że nie 1200złAaa M7. Ale on jest gorszy od Nexusa 5 i G2, może od X+ lepszy ale jakoś One do mnie nie przemawia. I może powiem że nie chcę telefonu co nie na da się do użytkowania jak One V czy One S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 m7 ma sporo modyfikacji. O dziwo mocne zaplecze custom romów.LG G2 to hmm spójrz na wersję mini, nie ma jeszcze sposobu roota opisanego.Sam zastanawiałem się nad G2, ale zrezygnowałem. Na twoim miejscu myślałbym jeszcze o z1, albo o tym nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Chciałbym telefon którego nie będę musiał odblokowywać(by go w ogóle użyć). One'a M7 mają moi znajomi którzy na niego narzekają. Ja sam nic przeciw nie mam ale po opiniach to już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 srednioduzyplacekryzu Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 polecam htc once x+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość rakers Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 polecam htc once x+Czemu komuś proponujesz coś co już producent ubił?Z tych co podawaleś jest m7 wsparcie społeczności i producenta, Nexus 4 i 5, Galaxy S4, Sony Z1 (trudny w modowaniu, małe wsparcie).Sent from my Nexus 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Do gry wszedł nowy telefon a mianowicie HTC One(M8). Teraz rozważam nad LG G2 lub HTC One(M8). Parametry są bardzo podobne, ale do One'a przemiawia do mnie jego metalowa obudowa. W moim One V obudowa jest genialna i sadzę że w M8 będzie jeszcze lepsza. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja bym brał te M8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja bym brał te M8Też najbardziej teraz myślę o One. Zawsze można zrobić mu unlocka i pobrać ViperOne(M8) 1.3.1 Lubię mojego One V ale ma teraz więcej wad niż kiedyś. Np. Przeszkadzająca tragiczna już na dziś wydajność(2 lata temu tak się nią podniecałem ), mały wyświetlacz i brak wsparcia od HTC i devy schodzą z niego co robię i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Na G2 jest mało modyfikacji.To już lepiej poszukać note 3. Ja obserwuje taki kąsek za 1200 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Note 3? Ten co ma 3GiB RAMu? Za 1200zł? Nie możliwe. Rozumiem że magia allegro PS. Kolego błądzisz. To jest Note 3 Neo. Nic wspólnego z Note 3 prawie nie ma. Zostaję tak myślę że przy One M8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 http://olx.pl/oferta/samsung-galaxy-note3-sm-n-9005-CID99-ID5Jw8W.html#db3e4c6c04 Nie spuści do 1200 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie ma się czym ekscytować. Używany=nie kupię. A jak Szajsung używany to jedyne co dostaniesz to zniszczony i porysowany phablet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Kolego.Kupiłem note 2 używany.Nie ma ani jednej ryski. Nówka jak ze sklepu.Nie miał nawet nabitej flagi knox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czyli nie każdy tak używa Samsunga. Sądzę jednak że 5,7cala to za dużo. Maks to 5,2cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Możesz kupić LG Flex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 LG G Flexa już mam ale jest za duży więc go w rodzinę puściłem, też nikt go nie chce. Dlatego napisałem max 5,2 cala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Za ile go puściłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Aktualnie po rodzinie. Chodzi. Kto będzie chciał ten weźmie. Wezmę za niego ok. 1500zł. Taki wielki i nie da się z tego prawie dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 1500 to nie dużo.Było prędzej mówić, ze coś takiego masz.Ja lubię duże wyświetlacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zobaczymy. Jak nikt w rodzinie go nie weźmie to mogę Tobie odsprzedać i będę miał za to + 700zł z moich i będę miał mojego One'a M8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 To daj znać w tedy na PW.A tu wracamy do tego.. jaki chcesz telefon kupić heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Więc tak ja na 99.9% chcę One'a M8. Czyli piłka jest po stronie pomarańczowego operatora bo nie ma go jeszcze w ofercie. Kupuję go max pod koniec czerwca. Jeżeli do tego czasu go nie będzie idę na LG G2. Zobacz na to. Nie wiedziałem że Snapdragon 801ka tak potrafiTu małe podsumowanie pierwszej połowy gry:Wypadają:LG Google Nexus 5LG G2HTC One X+Wchodzi:HTC One M7 jako zapasowy(gdyby m8 był za drogi lub coś w tym stylu)Chęć na:HTC One M8Wysłane z mojego HTC One V przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 na allegro przez chwilę była m8 za 1999 PLN od razu poszła...Tak nawiasem mówiąc.M8 to M8 kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Saddev Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 No taa. Czekam na Orange aż go dadzą bo M7ki nie chciałbym brać bo nie jest już topem, ale jeżeli nie będzie M8 w dobrej cenie to wezmę M7Artykuł o M8 w Orange: http://www.orange.pl/kid,4001237793,id,4003752779,title,HTC-One-M8-w-sprzedazy-w-Orange-,article.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Saddev
Witam was! Który smartphone polecacie? A może macie inną propozycję do ok. 1200zł(na allegro)?
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi