Pawliniak Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Siemka ! Obecnie posiadam Galaxy S Plus jednak już jest ze mną prawie rok i najwyższy czas pomyśleć o zmianie co byście doradzili jako nowy telefon ? Max 1400 zł, osobiście upatrzyłem HTC One X przystępna cena i parametry także całkiem całkiem Co jest mi potrzebne w telefonie !? Duże wsparcie odnośnie modowania bo uwielbiam wszystko zmieniać AparatSMSJakość wyświetlaczaTrochę HTC One X Nvidia Tegra 31 GB ramu4,7"NFC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja mimo wszystko szedłbym dalej w galaxy. Ma coraz to większy wyświetlacz, mocniejsze parametry a cena z dnia na dzień topnieje. Po za tym najszybciej można go zhackować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Dlaczego ? Chciałem spróbować czegoś nowego nigdy nie miałem HTC mój poprzednik to San Francisco z którego byłem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 W HTC trudno jest pozbawić się oryginalnego bootloadera bez wiedzy producenta - czyli tracimy gwarancję. Przykładem nie będzie mój leciwy HTC Desire Z, oraz mojego kolegi HTC Evo 3D.W moim trzeba wejść na stronę i za pomocą firmy HTC tracimy gwarancję oraz zaczynamy wspaniałą zabawę z rootem - czyli cyanek itd... To już ogranicza nas gdy pójdzie coś nie tak.W Evo 3D jest wyższą szkołą jazdy gdyż musimy dodatkowo "hardwareowo" go złamać po przez połączenie pinu X i Y by w pełni złamać telefon.Zmierzam do tego że nowszy może być jeszcze trudniejszy do złamania, a co za tym idzie możliwość "posadzenia" fona rośnie. A przypomnę że roota zaczyna się od zdjęcia bootloadera - czyli pozbycia się gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No dobra to są dobre argumenty To jakiego fona byś polecał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 No chyba zostaje nam tylko Galaxy SII. Na III to trochę mało kasy, choć takie oferty też się zdarzają - znaczy się należy traktować to jak podpuchę.Galaxia jest naprawdę fajna bo ma dual core (1,2GHz), 1GB ram, 16GB rom, Amoleda (ale to już masz), no i najważniejsze - oficjalny suport dla androida 4.0.Cyanki zrobili 10 a jak dziesiątka działa bez zarzutu to śmiało za 2-3 miesiące wyjdzie 11 (samsung zawsze wspomaga cyanogena - w końcu pracuje tam twórca cyanka).Ja też zbieram kaskę na SGSIIhttp://mobtech.interia.pl/systemy-operacyjne/android/news-aktualizacja-galaxy-s-ii-i-note-do-jelly-bean-juz-niedlugo,nId,643575 <---No popatrz co właśnie wyczytałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiestobunio Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Ja to lubię SE i Sony z nich jestem bardzo zadowolony "duży" wyświetlacz mi nie jest potrzebny do gier itd lecz do słuchania muzy,dzownienia itd.Sam osobiście w życiu miałem tylko Nokie i SE ,a co do Samsungów to nie za bardzo jestem za nimi.Samsunga ratuje jedynie Androida reszta to inna bajka.Więc tak czy inaczej Polecam Tobie coś w wyższej półki Sony jak S czy tez T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Xperia S ładnie się prezentuje hmm no to nie wiem jeszcze trochę czasu mam na decyzje ale chyba wybiorę po między galaxy s2 a Xperia S Co na to reszta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ja proponuję Xperia S lub T tak jak tiestobunio . Jak Sony Ci się nie spodoba, to samsung S II, który na teraz ma trochę więcej modyfikacji, ale szybko sie to zmieni. Sony oraz SE lubi słynąć z tego, że je się modyfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 To ja jeszcze może zaproponuję tańszego brata galaxy - Samsung Galaxy S Advance i9070PNiestety nie widzę wsparcia dla andka 4 Sorry - http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30438742&postcount=54Chyba wsparcie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi