Mrozik7 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam. Posiadam xperia neo v CM 9.1 Gdy zmieniam głośność w telefonie jest taki denerwujący dźwięk informujący jak głośno ustawiliśmy telefon(takie pyyyp ). W jaki sposób można to usunąć? Jeżeli taki temat już istnieje to przepraszam. Podajcie do niego link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 zaktualizować soft do nowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To chyba jest dźwięk powiadomień. Spróbuj wyłączyć powiadomienia, albo zmień rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 To od romu zależy.Ja podobne efekty miałem na Xperi LSprawdź na innych wersjach romach, jak kolega napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zmienc?Na jaki?Kolega powiedzial abym zainstalowal gravitybox modól do xposepMam 2 obcje GravityBox[JB] - android 4.1/4.2/4.3 GravityBox[KK] - android 4.4Jak mam 4.0.4 to musze zaktualizowac aby to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mrozik7 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zmieniłem na CM10.2 w opcjach dźwięk jest takie coś do zaznaczenia. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mrozik7
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi