crakersiak Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Hej, jestem nowym użytkownikiem forum jak i telefonu sony xperia P.Jako że jesteście starymi bywalcami i macie doświadczenie z tym modelem, oszczędzę sobie testu wszystkich softów i proszę o rade co wgrać zęby wszystko chodziło ładnie i płynnie.Chodzi mi głownie o honamiity czy cyanogemon.Jak ten drugi to jaka wersja ta stabilna starego typu 10.2 czy ten 11? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Może coś takiego? http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1017-kitkat-44-cyanogenmod-110-nightly-015/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Polecam Ci Carbon KitKat rom, jest naprawdę fajny i lepszy od CM11. Ew. Coś na bazie stocka czyli HM Walker HD v8 lub Enigma rom.Lub spróbuj mojego Honamifity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirazi Heket Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam.Przepraszam za odkopywanie grobu, niemniej widząc, że jest jeden taki wątek postanowiłem nie tworzyć drugiego.Chciałem rekomendacje jaki rom polecacie?Ważne jest dla mnie: szybkość, optymalizacja (małe zużycie zasobów), minimalistyczny ale elegancki wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Minimalistyczny, ale elegancki wygląd... Ciężko o taki Polecałbym Ci wgrać CM11 od Xperia STE i do tego jakiś "płaski" theme Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Jeśli chodzi o elegancki theme...Polecam ten: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fluxwhite.theme.fluxwhitePłatny, ale za to dobrze wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Minimalistyczny, ale elegancki wygląd... Ciężko o taki AOSP <33333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Xperia i AOSP? Nie P Jak już to można zainstalowqć AOSX, taki AOSP dla Xperii Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirazi Heket Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jaka jest więc różnica między CM a AOSX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR4KUS Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Oj duża AOSX to coś w stylu czystego Androida (AOSP), tylko że jest to ROM stworzony tylko dla 4 urządzeń: Xperia Sola, U, P oraz Go. Z tego, co wiem to są też porty na inne urządzenia, ale to już jest poza tematem W CyanogenModzie zawarte są różne dodatkowe opcje, których nie znajdziemy w AOSX/AOSP, np.Theme Chooser, ustawienia wydajności itd.Warto wspomnieć, że większość ROMów dla Xperii Sola (wiem, że to inny telefon) było tworzone na drzewach AOSX, np. CM11 od XperiaSTE Wysłane z mojego Xperia Sola przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi