Patryk Szkudlarek Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 A prosto z Google Play nie da się zainstalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 I tak mu nie będzie działać. To już powszechny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek121 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Wszyscy macie problem z gapps-ami, po instalacji romu musicie wtciągnąć baterie i jeszcze raz uruchomić CWM bo po instalacji zmiania się wersja CWM, stara nie obsługuje nowych gapps-ów A tak poza Tym zauważyłem, że wersja 4.4.4 lubi się resetować sama i to w krótkich odstępach czasowych (instalowane na czyściutkim 4.1.2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Rozdzialik Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Mam taki sam problem, telefon resetuje się mniej więcej co 10 minut, ma ktoś na to jakąś radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie pamietam juz czy w tej 11 byla zakladka w ustawieniach performarce (wydajnosc), jezeli jeat, zmien zarzadzce na performace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio747 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ROM działa super ale zauważyłem znaczny wzrost zużycia baterii. Wytrzymuje ok. dzień, a na stockowym 4.1.2 wytrzymywał spokojnie 2-3 (w obydwu przypadkach telefon był używany) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Pierwsze rozładowania tak mają..Później powinno się to ustabilizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macio747 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wychodziłem z tego samego założenia ale używam od ok. 3-4 tygodni i nie widzę poprawy.Edit bateria sie unormowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reader Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Powie mi ktoś jak pobrać roma z podanej stronki ? :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Wybierz u nich model telefonu lub system jaki chcesz pobrać i potem model fona.mają trochę zagmatwane, wiem. Tu masz link do romu : http://get.novafusion.pl/?id=1503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reader Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ok , a czy ten cwm http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1367-samsung-galaxy-s-advance-clockworkmod-recovery-w-6038/nadaje sie do wgrania tego romu oraz gapsow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na CM 12 powinna być nowsza wersja CMW, ale nie wiem czy jest. W razie czego masz tu: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s-advance/development/recovery-philztouch-samsung-galaxy-s-t2925388 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi