evok Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam Na poczatku dodam jestem troche zielony w tych sprawach ale co nieco podstawy juz znam z androidami. a wiec zaczne od mego problemu 2 dni temu zainstalowalem wszystko dzieki temu poradnikowi: Jak widac gosciowi wszystko ladnie dziala albo ukryl cos ;p Wiec tak Niedziala mi Bluetooth znaczy wlacza sie ale jak probuje sparowac go z komputerem Win 8.1 to sie szybko wylacza i wlacza i wszystko szlak trafia.Kamera na nagrywaniu wszystko ladnie nagrywa ale jak zatrzymuje nagranie i ma mi je zapisac to wyskakuje crash aparat nieodpowiada i wszystko szlak trafia a po ponownym uruchomieniu aparatu czarny ekran a aparat mi potrzebny jest ;/. tam jeszcze problem z google play jak zainstaluje pare apek i nawet je wlacze i pogram chcwile to po resecie telefonu ich niema. Telefon chyba o 50% cichszy jest jak na ICS 4.0.4 a i czasami mi sie wiesze ten telefon i wyskakuje niepamietam bo to roznie jest ze dana aplikacja niedziala ;/ wiec jak widac w ciagu 2 dni pare niedogodnosci mam i boje sie ze na przyszlosc dojdzie ich wiecej a tego chyba niechcemy jak to wszystko powinno isc w dobrym kierunku. wiec czy jest jakas pomoc dla mnie jakies aktualizacje czy cos albo nowy rom? Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Dla mnie to nic dziwnego.To są początki CyanogenModa 11 na ten model.Dlatego są takie błędy.O dziwo i tak dobrze działa ci aparat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evok Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ale jak widac w innych filmach tego gocia z poradnika to mu ladnie chodzilo nagrywanie szło a wiec co mam teraz dalej robic czekac na jakies aktualizacje to ( kiedy, co i jak??) czy jakiegos zwyklego najlepiej zainstalowac kit kata nie CM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Musisz śledzić aktualizacje.Większość błędów zostanie poprawiona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 A które CM wgrałeś? Spróbuj od mujeni, bo to nie jest normalne @Edit: Zobacz coś od Polskiego DEVa http://forum.xda-developers.com/xperia-u/u-development/xnovathor-project-4-4-2-v1-t2641647 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evok Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja wgralem softa z maclaw i tego cyanganemoda jak na filmiku . ml13 wiec mam wgrac nowego softa bo ten z bledami ?? A z instalacja jak bedzie tak samo czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ml13 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Taka sama, przez CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evok Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 a zanim zainstaluje tego kitkata na tego co mam teraz to musze cofnac go do oryginalnego 4.0.4 androida bo tak slyszalem zeby komplikajcii niebylo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Jeżeli wgrywasz rom na bazie CM..to nie musisz wracać do stocka.Wystarczy WIPE Pełne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evok Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wgralem Poprawiona wersje Kitkata 4.4.2 i wszystko poprawione w wiekszosci jak cos kamera dziala ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi