Locz33k Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 @up a gdzie to dokładnie znaleźc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emik nightplayer Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 siema ! wszystko działa jak należy wgrałem sobie romik (fake) android 5 nawet spoko --> XP6_RC2_BUILD6_BY_TEAM_4DMP <-- tylko miał tam kernely xposed i inne badziewia do dźwięku lecz nie działały moje pytanie brzmi >>> po wykonaniu tej czynność ( root + cwm ) na stockowy romie xeo jak mam wgrać xposed i mod obb to sd ? bardzo mi zależy ponieważ mój ext ma 64gb no a internal ma niecałe 2 przy czym gry typu wot gta czy nfs to momuty więc dane od razu by poszły na exta bez bawienia sie foldermountem ..tak więc jakieś pomysły ?*CWM*ROOT*XEO 4.2.2 (stock z samobile ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Jamorski Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 mam problem, wchodzę w cwm naciskam install zip i mi wyskakuje -cancel sideload i mnie cofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 klikasz install zip from sd a nie from sideload/adb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magic_ Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Witam. mam problem ze swoim samsungiem po zainstalowaniue SuperSu...nie mam w zip tych plikow Install zip from.... choose zip wybieramy plik Install reboot móglły mi ktos pomóc ? nie wiem co dalej... z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 nie rozumiem... chodzi ci o to że nie możesz znaleźć pliku supersu? jakie recovery ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkk2222 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 ja gdy uruchomiłem telefon w trybie download, i potem jak klikam start w programie odin, niby ma sie robić ale jest FAIL w okienku... ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 sterowniki są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonx20 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Dzięki temu poradnikowi mam root'a , dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czapa13 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam. Mam mały problem, po wgraniu CWM w odinie dostaje wiadomość: "<ID:0/006> Added!! <ID:0/006> Odin v.3 engine (ID:6).. <ID:0/006> File analysis.. <ID:0/006> SetupConnection.. <ID:0/006> Initialzation.. <ID:0/006> Get PIT for mapping.. <ID:0/006> Firmware update start.. <ID:0/006> recovery.img <ID:0/006> NAND Write Start!! <ID:0/006> RQT_CLOSE !! <ID:0/006> RES OK !! <ID:0/006> Remain Port .... 0 <OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)" Więc wszystko do tego momentu przebiegło pomyślnie, lecz na telefonie widnieje napis "Downloading... Do not turn off target!!" i wszystko wskazuje na to ze się zawiesił. Co robić dalej?//EDIT: Powmimo zwiechy, instalacja przebiegła w porządku. Rozwiązaniem była kombinacja przycisków Home, Power i Volume DOWN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Bo może nie miałeś zaznaczone Auto RebootTap, tap, tap - morsem z Galaxy S 3 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi