qwant1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mam pytanko jak instaluje obok stockowego systemu JB 4.1.2 cyanogena to zawsze mam problem z odnalezieniem sieci GSM bez względu jaka to wersja CM.Wracając na stockowy system sieć komórkowa działa prawidłowo. Ma ktoś jakieś rozwiązanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Poprawisz temat? [Model telefonu] opis problemu Pokaż ten link co CM.Może ty instalujesz na USA a tam mają inne pasma gsm Może być tak, że jest błąd w kernelu CM, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qwant1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 http://download.cyanogenmod.org/?device=spyder&type=stableproszę bardzo stąd biorę, dokładnie to tak wygląda jak mówisz jak bym miał inne pasmo GSM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A inne romy niż CM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qwant1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mam w tej chwili MIUI i wszystko jest ok, ale wolałbym CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A instalujesz wersję> stable? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qwant1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Tak stable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 to spróbuj nocny nightly.Najlepiej CM 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qwant1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Niestety to samo brak sygnału GSM tak jak by karty SIM nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Ciężko mi odpowiedzieć czemu tak się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qwant1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Może ktoś inny miał podobne doświadczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Próbowałeś wgrywać jakiś inny kernel? Na innym forum piszą, że problem może zostać usunięty w salonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qwant1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Niestety nigdy tego nie robiłem, zawsze wgrywałem tylko ROM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Czy to przypadkiem nie powinno być to? http://download.cyanogenmod.org/?device=umts_spyder&type=nightly Zgodnie z tym http://wiki.cyanogenmod.org/w/Umts_spyder_Info 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 qwant1 Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Spróbuje może faktycznie :-) Dzięki bardzo faktycznie musi być rom z oznaczeniem umts !Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
qwant1
Mam pytanko jak instaluje obok stockowego systemu JB 4.1.2 cyanogena to zawsze mam problem z odnalezieniem sieci GSM bez względu jaka to wersja CM.
Wracając na stockowy system sieć komórkowa działa prawidłowo. Ma ktoś jakieś rozwiązanie ?
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi