NeoCM Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 [samsung Galaxy Trend S7560] Czyste Firmware do pobrania Tu możecie pobrać firmware do swojego urządzenia.Oczywiście jest to czysty firmware od samsunga. Inne firmware w tym n/whttp://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-S7560 Firmware przeznaczone dla operatora PLAY [PRT] http://live.samsung-updates.com/details/21041/Galaxy_Ace_IIx/GT-S7560/PRT/S7560XXAMG3.html Firmware przeznaczone dla operatora PLUS [PLS]http://live.samsung-updates.com/details/21048/Galaxy_Ace_IIx/GT-S7560/PLS/S7560XXAME9.html Firmware przeznaczone dla Polski XEO (bez brandu) http://live.samsung-updates.com/details/21046/Galaxy_Ace_IIx/GT-S7560/XEO/S7560XXAME9.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixteron Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Cześć gdy wgrałem czyste firmware chcialem znowu wgrac cm 10.1 na mojego treda i gdy go chcialem włączyc były tylko napisy początkowe i niechcial sie włączyc . Co zrobic by wgrac to firmware bez włączonego debukowania usb pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Firmware wgrywasz przez odina, więc wchodzisz w Download Mode podłączasz telefon do komputera i Instalujesz czekając na "Pass".Troszkę nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Jest poradnik : http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2028-galaxy-trend-wgranie-czystego-stocku-firmware/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixteron Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 tak ale mam uceglony telefon bez debugowania usb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie musi być włączone debugowanie USB Jak amsz sterowniki USB wgrane to pobierz tego odina, uruchom tryb download (on zawsze działa) i zobacz czy ODIN wykrywa telefon.Jak tak to pobierz sobie firmware i działaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixteron Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ok ale ja niemam sterowników usb i odin nie czyta telefonu co mam zrobic Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Pobierz ze strony Samsung program Kies a sterownik zainstalują się razem z programemWysłane z mojego GT-S7560M przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bos_kg Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dobre sprawdzam podaje jak do Ace a nie trend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Krawczyk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Czemu w linku pisze '' Galaxy_Ace_IIx/GT-S7560/XEO/S7560XXAME9 skoro to jest galaxy trend? ;p prosze o szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Galaxy Ace jest nazwą z innego kraju, później jest kodowa nazwa GT-S7560, czyli Samsung Galaxy Trend. Proste? Proste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peti1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Firmware przeznaczone dla Polski XEO (bez brandu) http://live.samsung-...7560XXAME9.html Witam, Jestem tu nowy, a w dziedzinie wgrywania romów zielony wiec proszę o informację czy rom, który zacytowałem a wcześniej pobrałem jest jedno czy wieloplikowy?Po rozpakowaniu mam dwa pliki: S7560XXAME9_S7560OXXAME9_S7560XXAMEA_HOME.tar.md5 oraz SS_DL.dll Czy w ogóle powinienem to wypakowywać?Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Używasz tego z rozszerzeniem tar.md5 Na tamten nie zwracaj uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Z opisu wynika że posiadasz Samsung Galaxy S Advance. Temat jest dla galaxy trend @peti1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giena1977 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Witam.Panowie mógłby mi ktoś pomóc. Nie mogę pobrać czystego softu z linków powyżej. Mam zrootowany telefon, sprzedaję go i muszę wgrać czysty firmware, najlepiej niebrandowane. Pomoże ktoś w znalezieniu takiego?Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dlaczego nie możesz pobrać? Jakiś błąd wyskakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giena1977 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Dlaczego nie możesz pobrać? Jakiś błąd wyskakuje?klikam na ten link przekierowuje mnie, na jakieś strony, gdzie trzeba sie logować. Rejestruję się, loguję, ale potem nie ma linków do pobrania...coś robię nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Chyba jakieś wirusy masz na komputerze Bezpośredni link http://rapidgator.net/file/e9d7da47878ca9b289d0f301ed2ba0eaKlikasz "Slow Speed Download" i czekasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr0 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 I jaką ci,ą trzeba być żeby nie podpowiedzieć, pomóc a do tego mieć "radochę" ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 @ogr0 kompletnie Cię nie rozumiem@Konrad Krawczyk bo to jest nazwa kodowa trenda, też się kiedyś na tym rypłem jak miałęm ace 2 i patrzyłem czy coś nowego jest na xda; tak ace 2 i trend maja tam połączony dział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat kot Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiokJadalny Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ma ktoś aktywny link do pobrania xeo ? Bo my wyswietla brak pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitlex Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Wszystkie linki od firmware działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 9 godzin temu, ManiokJadalny napisał: Ma ktoś aktywny link do pobrania xeo ? Bo my wyswietla brak pliku. Proszę, ten działa na 100% http://www.sammobile.com/firmwares/download/16516/S7560XXAME9_S7560OXXAME9_XEO/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi