NeoCM Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 [Galaxy mini 2] Omnirom 4.4.2 Port romu OmniROM dla posiadaczy Galaxy Mini 2Autor jak i my nie odpowiadamy za uszkodzenia podczas wgrywania romu. ROM testowany był na wersji 6500D, lecz powinien działać na pozostałych. Info o romie: kernel upgraded to 3.4.78kernel: bluetooth updated to caf jb_2.5.5kernel: switch to ZCACHE / enable zramEGL blobs updated to i8825 release from samsungcamera works (all credits to TheWhisp)all updates/improvements from OmniRom (https://changelog.omnirom.org/)more I must have forgot Nie działa:Radio FM Znane problemy:Przycisk powrótNieraz wygaszanieTeraz, proszę używać tylko ondemand . Inni mogą zrobić rom niestabilny Instalacja: Wymagany ClockWorkMod Recovery wer. 6.0.4.5!!! Pobierz ROM i Gapss Wrzuć pliki na kartę pamięci Przejdź w tryb odzysku (recovery) Wykonaj obowiązkowo kopię zapasową systemu Pełne wipe systemu!! (wipe data/ cache & advanced -> wipe dalvik cache) Zainstaluj ROM i Gapss RebootPobierz: ROM:omni-4.4.2-20140401-jenad-NIGHTLY.zipmd5: 833f036fe607cb6d2b51eebfa879bb6eomni-4.4.2-20140202-jenad-HOMEMADEmd5: b981b8a40128f965be9211121c36feafomni-4.4.2-20131227-jenad-HOMEMADEmd5: 136b0b78c8d1fd609e5db758d822039a Gapss:http://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2580709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGalaxy Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 A co z aparatem/kamera? Wszytko dziala normlanie ? a i o co chodzi z tym klawiszem wstecz? W ogolnie nie dzial czy jak ? A i te linki co podałes nie dz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Jest to pierwsza wersja OmniROMSą problemy z aparatem i stabilnością.Tym bardziej, że to jest port ROM.A klawisz wstecz nie zawsze reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kateusz123 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 A czy wgrywajac tego omni roma rootuje sie nam telefon? Pytam sie poniewaz gdy chce zainstalowac super usera przez recocery to mi nie resetuje telefonu do recovery i nie instaluje,a gdy normalnie instaluje to mi wywala jakis blad inatalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Zobacz w monut & storage czy masz monut system /monut data Jeżeli masz unmonut to kliknij i spróbuj wgrać jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVertrix Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 @Edit prosze edit , Jenkins wydał ostateczną akutalizacje dla cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dodane linki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Odkop.Podacie ukonczone wersje tego ROMU? Ja nie mogę wejść na stronę Jenkisa a nie chce mi się grzebać w kodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 @KitLer jest nowsza, prawdopodobnie już nierozwijana. Niestety pamięci wewnętrznej nie chce czytać. Jutro podsadzę linka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Wiem, że jest ukończona, bo na XDA wychaczyłem, ale mam problemKitLer is missing Overall/read permissonTak więc nie chce mi się tego robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andro12345678 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 CZY MÓGŁBYM UDOSTĘPNIĆ ROM Z DZIAŁAJĄCĄ KAMERKĄ 4.2.2 miałbyś jellybean na samsunga galaxy mini 2 cm 9 cz ktoś ma cm 9 na samsunga galaxy mini 2 ? udostępnie lolipopa instaluje się tak jak na filmie działa na y i na mini oraz mini 2 Uwaga !!!!!!!!! nie działa kamera , radio fm , thering wi fi , wymusza zatrzymanie telefonu , sklep play , oraz animacja w wersji załącza się żądko <<<<<<<<<<<<<<<<https://youtu.be/_69wUVliz1M>>>>>>>>>>>>>>>>> link do filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixjg Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Za bardzo ten rom mi nie przypadł do gustu przez to że gdy zablokuje telefon i odblokuje biały ekran, gdy odpalam tryb ładowania biały ekran! Przez to nie da się z telefonu normalnie korzystać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DusieK Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Bug romu, nic nie zrobisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravikicynamon Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Wgralem omni i jak zamienic pamiec? bo wyskauje zamalo pamieci w fonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRkShAdOw Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Podeślij vold.fstab z folderu /system/etc Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi